Ένα αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε ένα παιδί κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες. Το αγόρι έπαιζε με την παρέα του και το αδερφάκι του, όταν άγνωστο πώς, ο αδέσποτος σκύλος του επιτέθηκε και το τραυμάτισε στα χείλη.

Ads

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Λαμίας και από κει στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας αφού κρίθηκε αναγκαίο ότι χρειάζεται πλαστική επέμβαση. Η κατάστασή του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με το tvstar.gr το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στο Super Market Γαλαξίας στην συνοικία της Νεάπολης.

Ο σκύλος ελέγχθηκε αμέσως από τον κτηνίατρο του Δήμου Λαμιέων και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι υγιής. Μάλιστα το ζώο παλαιότερα είχε στειρωθεί και εμβολιασθεί από τους αρμόδιους του Δήμου Λαμιέων πριν επιστρέψει στην περιοχή. Στο παρελθόν πάντως όπως λένε και οι κάτοικοι, δεν είχε δημιουργήσει ξανά παρόμοια προβλήματα.

Ads

Για το περιστατικό συνελήφθη ως αρμόδιος, ο αντιδήμαρχος ο Γιώργος Λάμπρου ο οποίος πάντως αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Στη Λαμία ωστόσο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά, αφού πολύ συχνά καταγράφονται επιθέσεις σε ανθρώπους και επιτέλους πρέπει όλοι οι αρμόδιοι να βρουν μια λύση.