Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, που την χαρακτήρισε «παραδομένη και εθελόδουλη», αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για «δεκανίκια επιβίωσης», εξαπέλυσε σήμερα από το Ηράκλειο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Όπως επίσης δήλωσε «το ξεπούλημα του Ελληνικού είναι πελώριο έγκλημα».

Ads

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στα μέσα ενημέρωσης, σο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα του Ελληνικού λέγοντας ότι «η εκποίηση του Ελληνικού δεν θα περάσει όσα μνημόνια κι αν υπογράψει οποιαδήποτε ξεπουλημένη κυβέρνηση».

Ακόμη μίλησε για «μνημόνιο ξεπουλήματος του Ελληνικού, που άρον-άρον υπέγραψε η παραδομένη και εθελόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα κατά απαίτηση της τρόικας», προσθέτοντας ότι «συνιστά ένα πελώριο εθνικό, περιβαλλοντικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα με κακουργηματικές και ποινικές προεκτάσεις».

Εκτίμησε τέλος ότι το Ελληνικό «παραδίδεται έναντι πινακίου φακής και με δώρο εγκαταστάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, σε μια άνευ προηγουμένου τσιμεντοποίηση, καζινοποίηση, εμπορευματοποίηση και κερδοσκοπία», υπενθυμίζοντας ότι έπρεπε να αναβαθμιστεί με βάση τις προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κινημάτων».

Ads