«Ο κύριος Μαρινάκης επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας όσα λέμε όλο το προηγούμενο διάστημα» επισημαίνουν στο Tvxs.gr κυβερνητικά στελέχη σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του επιχειρηματία. 

Ads

Τονίζουν δε, με νόημα ότι «είτε ο κύριος Μαρινάκης βρίσκεται σε γραμμή Μητσοτάκη, είτε ο κύριος Μητσοτάκης βρίσκεται σε γραμμή Μαρινάκη, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, ας το βρουν αυτό μεταξύ τους. Εκείνο που έχει σημασία είναι πως βρίσκονται σε πλήρη ταύτιση, όσο κι αν ισχυρίζεται ο κύριος Μαρινάκης πως δεν έχουν απολύτως καμία σχέση».

Φέρνουν μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, τις χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού, ο οποίος στο νυχτερινό τηλεφώνημα του Μαρινάκη προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο, είπε μεταξύ άλλων πως είναι «δικαίωμα» του εφοπλιστή που «θίχτηκε» να τηλεφωνεί νύχτα στο προσωπικό τηλέφωνο ενός υπουργού.

Τα ίδια στελέχη επαναλαμβάνουν ότι στο εξής τίποτα δε θα μένει αναπάντητο, κάνοντας λόγο για έναν ανελέητο πόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση από συγκεκριμένα εκδοτικά κι επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία παίζουν τα ρέστα τους για να προκαλέσουν την κατάρρευσή της.

Ads