Ξυλοδαρμό οδηγού λεωφορείου, εν ώρα εργασίας στη Βάρκιζα, καταγγέλουν συνάδελφοί του.

Ads

Σύμφωνα με το citybus-drivers.com, το συμβάν σημειώθηκε στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 171 στην Βάρκιζα περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την στάση του τέρματος ήταν παρκαρισμένο ένα λεωφορείο της γραμμής και παράπλευρα από δεξιά του δύο αυτοκίνητα στα οποία έξω από αυτά βρίσκονταν τρεις άνδρες και μία γυναίκα.

Το λεωφορείο της γραμμής που οδηγούσε ο οδηγός που δέχτηκε την επίθεση στάθμευσε στην στάση του τέρματος για το προκαθορισμένο δρομολόγιο και μπροστά από το λεωφορείο που ήταν ήδη παρκαρισμένο και τα δύο αυτοκίνητα.

Ads

«Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου και τότε οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς τον οδηγό, μπήκαν εντός του λεωφορείου και τον χτύπησαν αφού πριν ειρωνικά και προκλητικά τον χλεύαζαν αν ενοχλούν που βρίσκονται παρκαρισμένοι σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων».

«Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή εντελώς τυχαία περνούσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και οι δράστες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο συνάδελφος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο».