«Θολώνει» η μέχρι στιγμής εκδοχή της αυτοκτονίας στην υπόθεση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Ads

Η οικογένειά της κατέθεσε στην αστυνομία νέα στοιχεία, με τον εισαγγελέα να κάνει δεκτές τις επιφυλάξεις της για την εκδοχή της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, ένας ένοικος της πολυκατοικίας, που έμενε η φοιτήτρια, το βράδυ που έγινε το συμβάν, άκουσε από το διαμέρισμα φωνές, λες και γινόταν πάρτι. Προβληματισμό προκαλεί επίσης, όπως δήλωσε, ότι όλα τα αρχεία από το κομπιούτερ και το tablet της κοπέλας, είχαν σβηστεί, ενώ υπήρχε απόλυτη τάξη στο διαμέρισμα.

Ο ίδιος σημείωσε ότι υπάρχουν φωτογραφίες, από τις οποίες προκύπτει ότι υπήρχε κάποια σχέση με πρόσωπα, για το οποία θα πρέπει η έρευνα να προσανατολίσει το ενδιαφέρον της, ώστε να βεβαιωθεί από την πλευρά αυτή, αν έγινε πάρτι.

Ads

Σε ότι έχει να κάνει με την εμπλοκή σατανιστών στην υπόθεση, ο δικηγόρος είπε ότι η φωτογραφία της 22χρονης, υπάρχει σε κάποιες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου, κάτι που πρέπει να ερευνήσει η αστυνομία.

Ο εισαγγελέας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών έκανε δεκτές τις επιφυλάξεις της οικογένειας της φοιτήτριας από τον Πύργο για την εκδοχή της αυτοκτονίας, μετά την κατατεθείσα μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, και ζήτησε να διαβιβαστεί η δικογραφία από το ΑΤ Αιγάλεω στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά της ζωής, δεχόμενος ότι υπάρχει έδαφος για έρευνα και εξιχνίαση της υπόθεσης ως ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό στη μήνυση, αναφέροντας ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας που πιθανόν να σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, ώστε να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας.