Συνεχίζοντας την άνοδο των τελευταίων μηνών, το Tvxs ξεπέρασε τον Σεπτέμβριο το όριο των τριών εκατομμυρίων μοναδικών χρηστών. Οι επισκέψεις στο site ήταν ακόμη περισσότερες, καθώς υπάρχουν χρήστες και χρήστριες που επισκέπτονται το site περισσότερες από μία φορά την ημέρα. Οι επισκέψεις στις σελίδες έφτασαν τα 7,401,678 επισκέψεις.

Ads

Τα 3,041,922 των μοναδικών χρηστών τον μήνα, εκφράζουν μια μέση ημερήσια επισκεψιμότητα γύρω στους 150.000 αναγνώστριες και αναγνώστες. Το Tvxs είναι σήμερα μια μεγάλη ηλεκτρονική εφημερίδα και ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά site στην Ελλάδα. 

Η μηνιαία επισκεψιμότητα σε μοναδικούς επισκέπτες τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της google που μετράει την επισκεψιμότητα των sites.: 

  • Μάιος 2.816.298
  • Ιούνιος 2,271,274
  • Ιούλιος 2,511,380
  • Αύγουστος 2,574,022
  • Σεπτέμβριος 3,041,922

Μέσα στο καλοκαίρι, προσπαθήσαμε να καλύψουμε με τον δυνατό πληρέστερο τρόπο τις πυρκαγιές και τα πολιτικά τους επακόλουθα. Συνεχίσαμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην πανδημία και δημοσιεύσαμε μια σειρά αποκλειστικών θεμάτων που απασχόλησαν ευρύτατα την κοινή γνώμη και διατηρούν την επικαιρότητα τους ακόμη και σήμερα. 

Ads

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ τα μεσάνυχτα: ο Μπογδάνος ακυρώνει απόφαση της προέδρου της Δημοκρατίας;

Άλλα βεβαίως δεν ήταν η μοναδική αποκλειστικότητα, ενώ προσπαθούμε καθημερινά με αναλύσεις και ρεπορτάζ να αποτυπώσουμε όσο καλύτερα την πραγματικότητα στη χώρα και τον κόσμο, με ανεξάρτητη σκέψη και χωρίς παρωπίδες.

Οι συνδρομές συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό και έχουν ξεπεράσει τις 2 χιλιάδες. Αναλυτικά στοιχεία για τις συνδρομές και τα οικονομικά της «ΑΜΚΕ- 1984 Ανεξάρτητη Δημοσιογραφία», της μη κερδοσκοπικής εταιρείας στην  οποία ανήκει το Tvxs.gr, έχουμε στείλει στους συνδρομητές μας.  Όπως έχουμε ήδη σημειώσει, όλα τα έσοδα από τις συνδρομές επενδύονται σε ανθρώπους και λειτουργικές βελτιώσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό του Tvxs.gr που μας ενισχύει με την παρουσία του, τις συνδρομές και τις δωρεές του. Η διατήρηση της ανεξαρτησίας είναι δύσκολη υπόθεση και χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας. Ξέρουμε επίσης ότι έχουμε πολλά να κάνουμε και να διορθώσουμε.  Υποσχόμαστε ότι θα το προσπαθήσουμε. 

Διαβάστε επίσης τον απολογισμό για τους πρώτους 3 μήνες: Πρώτος απολογισμός για τις συνδρομές στο Tvxs.gr: Ενώ οι άλλοι απολύουν, εμείς προσλαμβάνουμε