Σε λευκή απεργία κατέρχεται ξανά ο κρατούμενος, Βασίλης Δημάκης, για το δικαίωμά του στην εκπαιδευτική άδεια, καθώς, όπως υποστηρίζει, οι εισαγγελείς του Κορυδαλλού αρνούνται να εξετάσουν το σχετικό κατατεθέν αίτημά του.

Με δήλωσή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο κρατούμενος, Βασίλης Δημάκης, ανακοίνωσε ότι ξεκινά ξανά απεργία πείνας για το δικαίωμά του στην εκπαιδευτική άδεια. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι εισαγγελείς Κορυδαλλού, Σαββαΐδης – Σπηλιώτης, αρνούνται να εξετάσουν το κατατεθέν αίτημα του, παρά το γεγονός ότι εξετάζουν αιτήματα των άλλων συγκρατούμενων του.

Παράλληλα, στη δήλωσή του, ο Βασίλης Δημάκης, ο οποίος έναν μήνα πριν, έπειτα από 32 ημέρες απεργίας πείνας και 8 ημέρες απεργίας δίψας σταμάτησε τη λευκή απεργία μετά από διαβεβαιώσεις  ότι θα έχει άμεσα πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο, αναφέρεται και στο υπουργείο Δικαιοσύνης. «Το Υπουργείο ουσιαστικά , επεδίωκε να σταματήσει το κύμα συμπαράστασης που υπήρξε για το δίκαιο αίτημά μου , τάζοντας όλα όσα ήδη δικαιούμουν χωρίς όμως να μου αποδοθεί απολύτως τίποτα!»

Τέλος, σύμφωνα με όσα αναφέρει, από την Πέμπτη κιόλας, θα ζητήσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο  κρατούμενων ζητώντας τη διακοπή παροχής νερού στον κοιτώνα του και καμιά επαφή με κανέναν επισκέπτη. «Κατάφεραν με απόλυτο σχεδιασμό και μεθοδικότητα , να απομακρύνουν έναν άνθρωπο από τα όψιμα όνειρά του και κατ επέκταση απο την επιστροφή του στην κανονικότητα !», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι ένα μήνα πριν, στο πλευρό του Βασίλη Δημάκη στη διεκδίκηση του δικαιώματός του για πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο στάθηκαν οργανώσεις, φορείς, μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι υπέγραψαν διαδικτυακά σχετικό ψήφισμα.

Αναλυτικά, η δήλωση του Β. Δημάκη:

Μετά και τη σημερινή άρνηση των εισαγγελέων Κορυδαλλού , Σαββαΐδη - Σπηλιώτη να εξετάσουν το από ημερών κατατεθειμένο αίτημά μου για εκπαιδευτική άδεια -παρότι από το πρωί εξέταζαν αιτήματα άλλων συγκρατουμένων μου - γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τον εσκεμμένο από πλευρά τους εμπαιγμό προς το πρόσωπό μου και προς τα εκπαιδευτικά δικαιώματα που διεκδικώ , αποφάσισα από σήμερα 17/05 να κατέλθω σε λευκή απεργία (πείνας και δίψας) , γνωρίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ήδη ταλαιπωρημένη υγεία μου , προστατεύοντας με την ελάχιστη έςτω αξιοπρέπεια τον αγώνα που έδωσα με άμεσο κίνδυνο της ζωής μου .

Το Υπουργείο και οι απεσταλμένοι του δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν τήρησαν το λόγο τους- πώς θα μπορούσαν αλλωστε - δεν είναι η πρώτη φορά !

Για να σταματήσω την απεργία στις 14/04 ήρθαν ένα σωρό φορείς , τάζοντας συγκεκριμένα πράγματα από τα οποία κανένα δεν έγινε πράξη (!)

Ρίχνοντας υπόρρητα το βάρος της ευθύνης , στους εντέχνως τοποθετημένους φασίστες εισαγγελείς του Κορυδαλλού , που λυμαίνονται συλλήβδην τα δικαιώματα των κρατουμένων δημιουργώντας συχνά -πυκνά αναταραχή στα σωφρονιστήρια του Κράτους με τις απαράδεκτες αυθαιρεσίες που ενέχουν μονίμως οι αποφάσεις τους !

Το Υπουργείο ουσιαστικά , επεδίωκε να σταματήσει το κύμα συμπαράστασης που υπήρξε για το δίκαιο αίτημά μου , τάζοντας όλα όσα ήδη δικαιούμουν χωρίς όμως να μου αποδοθεί απολύτως τίποτα !

Έπεα πτερόεντα δηλαδή !

Αυτή είναι η πολιτική τους , η πολιτική των ίσων αποστάσεων η πολιτική των μπαλωμάτων, η πολιτική που ντύνεται τα χιλιομπαλωμένα ρούχα του Καραγκιόζη !

Ο πολιτικός εκφυλισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο !

Σε ότι αφορά τους αυθαιρετούντες εισαγγελείς , υπάρχει το κατάλληλο θεσμοθετημένο όργανο που μπορεί να ελέγξει κάθε φασίστα εισαγγελέα που αυθαιρετεί με το "σταυρό στο χέρι"- κατά τα λεγόμενα του ίδιου του Σαββαΐδη - όταν ήρθε και μου κατέθετε τα θρησκευτικά του πιστεύω -ενώ εγώ ξεψυχούσα- προσπαθώντας να με πείσει να σταματήσω την απεργία προσφέροντάς μου αέρα κοπανιστό !

Η αλήθεια βέβαια είναι , ότι υπήρξε πιο τίμιος από τους άλλους που έταζαν αφειδώς!

Παρά ταύτα η "τιμιότητα" του συγκεκριμένου εισαγγελέα δεν εξισώνεται για κανέναν λόγο με ανθρωπιά ή καλές προθέσεις , αλλά τουναντίον με κυνική απανθρωπιά !

Αφού το ίδιο το δικαστικό σώμα αρνείται να ξεράσει τα δικαστικά του απόβλητα , που φασίζουν χωρίς αφορμή σε οποιονδήποτε άνθρωπο προσπαθεί να διεκδικήσει την κλεμμένη ή χαμένη του αξιοπρέπεια - από δική του υπαιτιότητα ή μη - δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα ηθικής αποκατάστασης της Δικαιοσυνης στη συνείδηση των πολιτών και αυτό είναι το χειρότερο όλων !

Ο τρίτος πυλώνας της Δημοκρατίας τρίζει συθέμελα αφού ο λαός δεν την υπολήπτεται , άρα , δεν μιλούμε πια για Δημοκρατία αλλά για καλπάζοντα μεταστατικό φασισμό , δανειζόμενος καρκινικούς όρους !

Αφού λοιπόν ο εισαγγελέας Σαββαΐδης στη δική μου υπό κρίση εκπαιδευτική άδεια , δεν έχει δικαίωμα βέτο (δύο ψήφους) , λόγω του ότι είναι η τέταρτη κατά σειρά υπό κρίση άδεια και φοβούμενος ότι αν τη συμπεριλάβει προς εξέταση θα μειοψήφησει αυτός αλλά πιθανόν τα άλλα δύο μέλη δεν θα τον ακολουθήσουν , επιδίδεται σε ένα άτιμο , ανήθικο και παράνομο ροκάνισμα χρόνου απομακρύνοντάς με απο την επί ίσοις όροις εκπαίδευσή μου !

Αφού γνωρίζει ότι , οσονούπω ,τελειώνουν οι παραδόσεις των μαθημάτων στο πανεπιστήμιο και ξεκινάει η εξεταστική του δεύτερου εξαμήνου !

Αφού φτάσαμε στο σημείο , τα εκπαιδευτικά δικαιώματα των κρατουμένων να τίθενται στη διακριτική ευχέρεια συμπλεγματικών κρατικών λειτουργών , που δηλώνουν κιόλας ανερυθρίαστα Ορθόδοξοι Χριστιανοί , αλλά άγονται και φέρονται ως φαρισαίοι , είναι ηλίου φαεινότερον οτι εισαγγελείς αυτού του επιπέδου με το Δίκαιο και τη Δικαιοσύνη δεν είχαν ποτέ ούτε μία απλή και φευγαλέα τυχαία συνάντηση (!)

Αυτοι λοιπόν , εκ των πραγμάτων αδυνατούν να αποδώσουν Δικαιοσύνη αφού μέσα τους εγκαταβιεί ριζωμένα , ένας συφερτός οξύμωρων και απάνθρωπων αντιθέσεων που πιστοποιείται ατέχνως με "χριστιανικά χρυσόβουλα" !

Η αθλιότητά τους δε , χρησιμοποιώντας την οικογένειά μου ως συναισθηματικό πολιορκητικό κριό για τη λήξη της απεργίας- πριν ένα μήνα περιπου - είναι άνευ προηγουμένου και τους καθιστά άτιμα αδίστακτους !

Αύριο κιόλας θα ζητήσω τη μεταφορά μου στο Νοσοκομείο κρατουμένων ξανά , ζητώντας τη διακοπή παροχής νερού στον κοιτώνα μου και καμιά επαφή με κανέναν επισκέπτη , συγγενή ή απεσταλμένο πολιτικό απατεώνα , ζητώντας ευγενικά από όλους τους εμπλεκόμενους - δηλαδή τα ορφανά του Γκέμπελς- αφού τους "ευχαριστήσω" πάρα πολύ , να πάνε στο γέρο διάολο και να με αφήσουν στην ησυχία μου , ως όφειλαν να κάνουν τότε , χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και παραμύθια !

Το ψέμα αλλωστε ως γνωστόν έχει κοντά ποδάρια!

Αυτό που μου έκαναν οι πολιτικοί απατεώνες συνιστά βασανισμό , διότι με τις απατεωνιές τους προσπαθούν να με πεθάνουν δύο φορές , ξεχνώντας ότι ό άνθρωπος πεθαίνει μόνο μία !

Κατάφεραν με απόλυτο σχεδιασμό και μεθοδικότητα , να απομακρύνουν έναν άνθρωπο από τα όψιμα όνειρά του και κατ επέκταση από την επιστροφή του στην κανονικότητα !

Λίαν επιεικώς λοιπόν , ξαναάντε μου στον διάολο και μιλώ έτσι - παρότι δεν το συνηθίζω - γιατί οι φασίστες καταλαβαίνουν μόνο τη γλώσσα που ομιλούν !