Αρχίζουν το απόγευμα της Παρασκευής, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Dο), οι εργασίες του τριήμερου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ads

Ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να παρακολουθήσουν την έναρξη του συνεδρίου του κόμματος και την εισηγητική του ομιλία με την οποία θα ανοίξουν οι εργασίες του, απηύθυνε την Πέμπτη ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε συνέντευξη στον Σκάι, ο Ν. Ανδρουλάκης, ανέφερε: «Είναι ένα ανοιχτό συνέδριο. Να έρθουν να παρακολουθήσουν. Θα έχουμε ανοιχτά τραπέζια συζήτησης. Εμείς προσπαθούμε το συνέδριο αυτό να είναι ένα ακόμη βήμα. Εκατόν ογδόντα χιλιάδες μέλη της παράταξης επέλεξαν το όνομα ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πριν από 15 ημέρες, με μια πρωτοφανή διαδικασία, πολύ μαζική, και με χαροποιεί γιατί σε αυτά τα πρώτα βήματα φαίνεται να μας αγκαλιάζει ο κόσμος. Ουσιαστικά κλείνουμε το οργανωτικό σκέλος και τη δομή της παράταξης. Αλλά παράλληλα κάνουμε άλλο ένα βήμα για το πρόγραμμα. Και το πιο σημαντικό πράγμα είναι τι απαντήσεις δίνουμε στα σημερινά προβλήματα».

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι θα τους κάνουμε και στις εκλογές να νιώσουν ότι άξιζε η στήριξη που μας έχουν δώσει τους τελευταίους μήνες».

Ads