Ανήσυχοι δηλώνουν στο tvxs.gr, εργαζόμενοι του υπουργείου πολιτισμού, εξαιτίας ενός ακόμη επιβεβαιωμένου κρούσματος, εργαζόμενου στον πέμπτο όροφο της Μπουμπουλίνας.

Ads

Ο λόγος της ανησυχίας τους, είναι όπως ισχυρίζονται το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία, κρατάει για μια ακόμη φορά σχετική υπόθεση κρυφή, ενώ πρόκειται για δημόσιο κτίριο όπου κυκλοφορούν καθημερινά εκατοντάδες εργαζόμενοι, επισκέπτες, συναλλασσόμενο κοινό κοκ. Εντωμεταξύ υπάρχουν εργαζόμενοι που έκαναν rapid test, βγήκαν αρνητικοί και επέστρεψαν στα γραφεία τους, χωρίς να είναι σίγουροι εξαιτίας της μικρής αξιοπιστίας του τεστ αυτού, αν έχουν μολυνθεί ή όχι.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, το tvxs.gr είχε αποκαλύψει πως το υπουργείο «έκρυβε» κρούσματα εργαζομένων στον λόφο της Ακρόπολης. To υπουργείο είχε διαψεύσει την είδηση, ωστόσο οι εργαζόμενοι μιλούσαν  για υπηρεσιακά έγγραφα που το επιβεβαίωναν.

«Έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε ότι γνώριζαν τα επιπλέον κρούσματα από πριν και ανησυχούμε διπλά που ενώ γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό, δεν τον παραδέχεται το υπουργείο. Όλοι οι συνάδελφοι που ξανά εξετάζονται, πήγαιναν κανονικά στη δουλειά τους όλες αυτές τις ημέρες. Στα πόσα κρούσματα κλείνει ο λόφος για την ασφάλεια εργαζομένων και προσωπικού;» είχαν δηλώσει στο tvxs.gr  οι εργαζόμενοι. 

Ads