Η Κρήτη εξακολουθεί να μετρά νεκρούς και τραυματίες από τα τροχαία.

Ads

Μετά τους τρεις νεκρούς του Σαββατοκύριακου, σε νέο τροχαίο στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, στο παλιό Εθνικό Οδικό Δίκτυο στο ύψος του Ανισαρά, αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας κι ανατράπηκε.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στο ΙΧ επέβαιναν μία γυναίκα 25 ετών και ένας άνδρας 37 ετών. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε την γυναίκα, ενώ ο άνδρας εκτινάχθηκε από την σύγκρουση στην άσφαλτο.

Χαρακτηριστικό για την σφοδρότητα του ατυχήματος είναι το γεγονός ότι η Πυροσβεστική έκανε μία ώρα για να απεγκλωβίσει την γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή.

Ads

Ο άνδρας δεν αποκλείεται στη διάρκεια της ημέρας να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι δύο τραυματίες είναι από την Αθήνα και είχαν κατέβει στην Κρήτη για διακοπές.

Στο μεταξύ, μέσε σε μιάμιση μέρα, από τα ξημερώματα του Σαββάτου έως την Κυριακή το μεσημέρι, τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στο νησί.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας 28χρονος άνδρα από το Ακρωτήρι Χανίων, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε πλαγιά, από ύψος περίπου 20 μέτρων, στο χωριό Κεφάλι της Κισσάμου, στον επαρχιακό δρόμο Χανίων-Χρυσοσκαλίτισσας. Ο άτυχος νέος επέστρεφε από γλέντι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λασίθι, μία τετράτροχη «γουρούνα», στην οποία επέβαινε ζευγάρι τουριστών, συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με αγροτικό αυτοκίνητο σε δρόμο κοντά στο χωριό της Μιλάτου.

Ο οδηγός της «γουρούνας» φέρεται να βρήκε σχεδόν ακαριαίο θάνατο. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

Το μεσημέρι της Κυριακής, στα σύνορα των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και είχε ως αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος οδηγός του οχήματος και μία εκ των επιβατών να εγκλωβιστούν μέσα στο Ι.Χ..

Ο ηλικιωμένος οδηγός ήταν αυτός ο οποίος έφερε τα πιο βαριά τραύματα απ’ όλους και αφού απεγκλωβίστηκε, διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ωστόσο, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.