Η 29χρονη, η οποία αγνοούνταν από τις 24 Ιουνίου, είχε εντοπιστεί την περασμένη Πέμπτη νεκρή, σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Κριού και Παλαιόχωρας, στα Χανιά.

Ads

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη κοπέλα, κατά την επιστροφή της από το Ελαφονήσι, μέσω του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4, έμεινε από νερό, και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την εξάντληση μετά από το πολύωρο περπάτημα, κατέρρευσε στο σημείο όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα ευρήματα που έχουν στη διάθεσή τους ήδη από την αρχή οι αστυνομικές Αρχές, ενίσχυαν την πιθανότητα η άτυχη κοπέλα να υπέστη θερμοπληξία και να έχασε τις αισθήσεις της, κάτι που επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση. Η ενδυμασία της και τα μέσα που είχε μαζί της φαίνεται πως δεν ήταν κατάλληλα για περιπατητικές διαδρομές, σε συνδυασμό με τον καύσωνα που επικρατούσε.

Η τραγική ειρωνεία στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως με περπάτημα περίπου δέκα λεπτών από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή, θα έφτανε στην παραλία του Κριού, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με το neakriti.gr. Οι δυνάμεις της, όμως, την εγκατέλειψαν λίγο πριν φτάσει εκεί.

Ads