Ο πρωθυπουργός καταστρατηγεί, όχι μόνον τους περιορισμούς λόγω πανδημίας, αλλά και την περιβαλλοντική νομοθεσία, επισημαίνει με δήλωσή του ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, σχολιάζοντας την εμφάνιση του πρωθυπουργού και της συζύγου του στην Πάρνηθα. 

Ads

Όπως αναφέρει και σε ανάρτησή του στα social media, την οποία συνοδεύει με το βίντεο όπου η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα κάνει Μότο Κρος στην Πάρνηθα, «απαγορεύεται η άθληση με μηχανοκίνητα μέσα σε Εθνικούς Δρυμούς και Δάση» και καλεί τον πρωθυπουργό «να ξεκαθαρίσει που ήταν και σε τι δραστηριότητες συμμετείχε».

Με τη δήλωσή του παράλληλα εξηγεί: «Χθες είδαμε όλοι τον κ. Μητσοτάκη με τη σύζυγό του να κάνουν μοτο κρος και ποδήλατο στην Πάρνηθα. Επειδή απαγορεύεται η άθληση με μηχανοκίνητα μέσα σε Εθνικούς Δρυμούς και Δάση, καλώ τον Πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει που ήταν και σε τι δραστηριότητες συμμετείχε. Είναι προκλητικό, τη στιγμή που οι πολίτες βιώνουν περιορισμούς στην άσκηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους, ο Πρωθυπουργός να καταστρατηγεί, όχι μόνον τους περιορισμούς αυτούς, αλλά και την περιβαλλοντική νομοθεσία».