Κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ενώ, αναφερόμενος στους χρυσαυγίτες και στο επεισόδιο της Πέμπτης στη Βουλή, τους χαρακτήρισε «κότες» και τόνισε πως «δεν αξίζει να χαλάς σάλιο γι’ αυτούς τους τύπους»

Ads

Ο κ. Κουτσούμπας αναφερόμενος στις «διαρθρωτικές κινήσεις» είπε πως «αυτές είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του». «Αν πιάσουν τόπο στην κοινωνική συνείδηση, θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος», ανέφερε, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα πολυνομοσχέδιο με αντιλαϊκά προαπαιτούμενα. «Όσο πλησιάζει η ώρα της ψήφισης τόσο δυναμώνετε τα ντεσιμπέλ της προπαγάνδας. Προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο», είπε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αμφισβητεί τίποτα από αυτά που παρέλαβε και προσθέτει και άλλα αντιλαϊκά μέτρα».

Για το χτεσινό επεισόδιο με τους τραμπουκισμούς των χρυσαυγιτών στη Βουλή δήλωσε πως «δεν βγάζουν τσιμουδιά, κάθονται κότες, γίνονται λαγοί στο άκουσμα της SIEMENS που ήταν χρηματοδότης του ιδεολογικού τους πατέρα του Χίτλερ». «Μόνο παρεμπιπτόντως αναφέρομαι, δεν αξίζει να χαλάς σάλιο γι’ αυτούς τους τύπους».