Για ψεύτικο και φανταστικό δημοσίευμα και για αλητεία κάνει λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφορικά με δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» που κάνει λόγο για εκβιασμό του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, από τον ίδιο. 

Ads

«Ο οχετός της αντιπολίτευσης δεν έχει τέλος. Αφού έπεσε στο κενό η απόπειρα σπίλωσης του ονόματος Κουρουμπλή με βάση τις ενέργειες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, γύρω από το Ναυάγιο του Αγία Ζώνη 2, επιστρατεύτηκαν νέες, δημοσιογραφικού τύπου αθλιότητες και αλητείες, περί δήθεν εκβιασμού του πρωθυπουργού από τον Υπουργό Ναυτιλίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 

«Πρόκειται για ψεύτικο και φανταστικό δημοσίευμα όπως τα παραμύθια της  Χαλιμάς. ‘Η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι διάφανη και η πορεία μας κοινή, με στόχο να βγει η χώρα από τη μέγγενη των δανειστών και των εκβιαστών και να καταργηθούν οι ανισότητες στην ελληνική κοινωνία. Μια τέτοια σχέση καμία λάσπη δεν την αγγίζει’. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί κοινή συκοφαντία», καταλήγει ο υπουργός Ναυτιλίας.