Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να έχει δηλώσει πως ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενώ ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, δίνει ο Φώτης Κουβέλης υπογραμμίζοντας πως «προφανώς κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

Ads

Ο Φώτης Κουβέλης σημειώνει πως αυτό που δήλωσε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ήταν πως «ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και “όχι” στο δημοψήφισμα» και πως «και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ». «Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο», τονίζει.

Αναλυτικά στην απάντησή του αναφέρει:

«Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η Δημοκρατική Αριστερά, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη, μετείχε  με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα  και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις.

Ads

Κατά συνέπεια μόνο σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να αποδώσουν στον Φώτη Κουβέλη ότι σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο  δήλωσε ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ  στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Το ακριβές της δήλωσης του Φώτη Κουβέλη  είναι ότι: ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και “όχι” στο δημοψήφισμα.  Δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο».