Όλα λειτουργούν και σχεδιάζονται άψογα σύμφωνα με το δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Από τον Μεγάλο Περίπατο, όπου με το νέο σχέδιο φεύγουν οι φοίνικες και έρχονται τα πλατάνια, φεύγουν οι ζαρντινιέρες και έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, έως το κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους και το περιβόητο άγαλμα της Μαρίας Κάλλας που έχει προκαλέσει δηκτικά σχόλια καθώς όπως λένε οι πολίτες δεν μοιάζει στην απόλυτη ντίβα της μουσικής.

Ads

Μπορεί οι κριτικές που δέχεται να είναι σφοδρές και οι αποδοκιμασίες στα social media να βαράνε «κόκκινο», ωστόσο για τον δήμαρχο Αθηναίων όλα βαίνουν καλώς.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στο Mega δεν είδε κανένα πρόβλημα με το «κόψιμο» των λωρίδων στην Πανεπιστημίου, αντίθετα βλέπει πίσω από το κυκλοφοριακό «έμφραγμα» την οικονομική ανάπτυξη.

Επίσης θεωρεί απολύτως κατάλληλα για την Πανεπιστημίου τα Πλατάνια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που μπήκαν πριν φοίνικες οι οποίοι θα μετακομίσουν σε άλλους δρόμους ενώ στην επισήμανση των δημοσιογράφων ότι οι πολίτες σχολιάζουν αρνητικά το άγαλμα που δεν μοιάζει στην Μαρία Κάλλας, απάντησε: «Δεν έχω δει κανένα άγαλμα που να θυμίζει πραγματικά τον άνθρωπο».