Σε σταθερή κατάσταση παραμένει η 17χρονη, που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του ΑΧΕΠΑ.

Ads

Αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, είναι ότι δεν έχουν εξακριβώσει εάν η υγεία της ανήλικης ήταν επιβαρυμένη από κάποια άλλη πάθηση.

Οι πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τη 17χρονη να πάσχει από κάποιο άλλο νόσημα, αυτό δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Την ίδια ώρα ένα βρέφος μόλις 3,5 μηνών, βρέθηκε θετικό στις 15 Αυγούστου, στον κορονοϊό στο νοσοκομείο της Έδεσσας, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των γονέων του.

Ads

Να σημειωθεί, ότι μόνο τον Δεκαπενταύγουστο, εντοπίστηκαν επιπλέον τέσσερα κρούσματα στην Έδεσσα, ενώ οι εκτιμήσεις ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε πάνω από 30 στην Πέλλα. Μάλιστα η πλειοψηφία των κρουσμάτων στην Έδεσσα, αφορά ηλικίες από 20-30 ετών.

Το γεγονός αυτό έχει ανησυχήσει σοβαρά τις τοπικές Αρχές, που έχουν ενημερώσει την πολιτική προστασία, η οποία ωστόσο, σύμφωνα με το logospellas.gr, κρατά στάση αναμονής.