Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ενημερώθηκε από την διοίκηση του ACTION24 ότι δεν θα συνεχίζει την εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ads

Η συνεργασία του διεκόπη με ένα… SMS, το οποίο, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, εστάλη κατόπιν εντολής του Μεγάρου Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου και ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Τράγκας είχε κοπεί και από το ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», εξαιτίας των αναφορών του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκπομπές του.

«Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, το Μαξίμου επενέβη. Επενέβη ο κος Δημητριάδης, και ζήτησε από το ACTION24 να απομακρυνθώ βιαίως. Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του κου Παναγιωτάκη. Στη συνέχεια θα μεταβώ στον δικηγόρο μου κο Αγαπηνό, ώστε να καταθέσω αγωγή εναντίον του σταθμού και όχι μόνο» δήλωσε σε συνέντευξή του ο δημοσιογράφος.

Όπως ο ίδιο εξιστορεί τα γεγονότα… «Όταν πήγα στο κανάλι, η ιδιοκτησία ρώτησε τον κο Δημητριάδη για το εάν πρέπει να με προσλάβει ή όχι. Ο κος Δημητριάδης είπε: “Καλύτερα να τον έχεις εσύ, παρά άλλοι”. Η ιδιοκτησία μου το είπε σε ανύποπτο χρόνο.

Ads

Στη συνέχεια η ιδιοκτησία ενοχλήθηκε αφόρητα γιατί εγώ ανέφερα στο ραδιόφωνο ότι ο κος Δημητριάδης έχει σχέση με τον κο Λαβράνο…. Ο κος Δημητριάδης ζήτησε να μάθει από που πληροφορήθηκα εγώ το όνομα…Eίπα στην ιδιοκτησία εάν πρέπει να φύγω, Όμως μου αρνήθηκαν. Έγινε και δεύτερη συζήτηση και ενόχληση. Ο κος Δημητριάδης μετά από αναφορά που έκανα στο ραδιόφωνο για τον κο Λαβράνο, μία σειρά είπα, τότε η ιδιοκτησία μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου …

Στη συνέχεια άσκησα κριτική για τους λοιμωξιολόγους. Με στοιχεία από την Διαύγεια. Για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πήραν. Και δεν βγήκε άχνα. Δεν υπήρξε ούτε μία διάψευση».