Σκληρή κόντρα ξέσπασε σήμερα μεταξύ της κυβερνητικής εκπρόσωπου Όλγας Γεροβασίλη και του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για τον blogger @galaxyarchis που έχασε την προηγούμενη εβδομάδα τη ζωή του σε τροχαίο. Aναφορές του κ. Θεοδωράκη στη Βουλή προκαλέσαν την οργισμένη αντίδραση της κ. Γεροβασίλη που τον κατήγγειλε για προσβολή του νεκρού. 

Ads

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σήμερα, μιλώντας στη Βουλή, υποστήριξε ότι «όλα τα τρολ σας επιτέθηκαν στο Ποτάμι». Μεταξύ άλλων όμως, αναφέρθηκε και στον blogger @galaxyarchis, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Πρόσφατα μάθαμε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες ήταν υπάλληλος της κ. Γεροβασίλη. Όχι υπάλληλος στο σπίτι της, δεν τον πλήρωνε με τα δικά της λεφτά, αλλά υπάλληλος στο γραφείο της. Πληρωνόταν δηλαδή από τον ελληνικό λαό για να γράφει αυτά. 

» Προσέξτε μερικές ατάκες του: ‘Στη χώρα όπου 7% ψηφίζει Ποτάμι, γιατί είναι περίεργο που 10% ψηφίζει Χρυσή Αυγή; Τηλεσκουπίδια και φασισμός πάνε μαζί’. Άλλη ατάκα του υπαλλήλου της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα: ‘Είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι ο άνθρωπος επιβιώνει και χωρίς εγκέφαλο και ψηφίζει Ποτάμι’. Πολλούς είχατε τέτοιους και τους ανταμείβετε σήμερα με λεφτά του ελληνικού λαού για να βρίζουν όσους δεν σας αρέσουν». 

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη. 

Ads

«Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

«Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας» καταλήγει. 

Τι απαντά το Ποτάμι στην κυβερνητική εκπρόσωπο

«H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις» απαντά το Ποτάμι στην κυβερνητική εκπρόσωπο. 

«Όλοι αναρωτιούνται: Πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;».