Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Ευάγγελου Αντώναρου και του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την πορεία του κόμματος και τη στροφή προς το κέντρο.

Ads

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στην ΕΡΤ έγραψε στο Twitter: «Έπεσαν οι μάσκες: Σκυλιάζουν οι από ακροδεξιά ορμώμενοι αλεξιπτωτιστές γιατί ο Μειμαρακης τόνισε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει τν μεσαιο δρόμο».

«Στην συζήτηση που άνοιξε περί Μεσαίου Χώρου, σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά είμαι Δεξιός! Τιμή μου και καμάρι μου και δεν ντρέπομαι γί´αυτό!», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ σε άλλο μήνυμά του αναφέρει: «Αγαπητέ όπως βλέπεις όσα και να γράφεις για μένα τα ανεβάζω, διότι δεν μπορείς να με βλάψεις. Πες και κανένα συγγνώμη για τον συνεχή θαυμασμό σου στις ικανότητες του @atsipras που μας κατέστρεψε και πάμε παρακάτω!».

«Μάλλον δν αντιλαμβάνονται οτι αναπαράγοντας σχόλια που τους εκφράζουν αποδεικνύουν πόσο αναιμική είναι η σχέση τους με τη Κεντροδεξιά», ανέφερε ο Ευάγγελος Αντώναρος.