Για «απροκάλυπτη στήριξη στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό» κατηγορεί τον πρωθυπουργό το ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντας «επαίσχυντες και επικίνδυνες» τις συμφωνίες «που υπέγραψε στις ΗΠΑ με την κυβέρνηση Τραμπ».

Ads

«Όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα δεν μπορεί να κρύψει ούτε τις επαίσχυντες και επικίνδυνες συμφωνίες, που υπέγραψε στις ΗΠΑ με την κυβερνηση Τραμπ, ούτε πολύ περισσότερο την απροκάλυπτη στήριξή του στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό» σχολιάζει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Σημειώνει ακόμη πως ο κ. Τσίπρας «δεν πρωτοτυπεί καθόλου, επίσης, όταν χρησιμοποιεί τα – σοσιαλδημοκρατικής κοπής – χρεοκοπημένα επιχειρήματα ‘άλλο το κόμμα, άλλο η κυβέρνηση’, τα οποία έλεγε παλιότερα το ΠΑΣΟΚ, όταν απ’ τη μια έδινε ‘γη και ύδωρ’ για τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ σε Γιουγκοσλαβία, Ιρακ, Αφγανιστάν, ενώ από την άλλη στελέχη του έπαιζαν θέατρο δήθεν ενάντιά τους».

«Δυστυχώς γι’ αυτόν όλο και περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται, όχι απλά τη διγλωσσία, αλλά το βρώμικο ρόλο που παίζει στην προώθηση αντιλαϊκών σχεδιασμών, για τον οποίο άλλωστε και επιλέχθηκε» καταλήγει το ΚΚΕ.

Ads