Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από το εργοστάσιο στο Κερατσίνι, όπου βρήκε τραγικό θάνατο το 8χρονο κορίτσι. Ένα πανό έγραφε «δολοφόνοι», ενώ ακούστηκαν και συνθήματα για το χαμό της μικρής Όλγας.

Ads

Αξίζει να σημειωθεί πως η 8χρονη, εγκλωβίστηκε σε πόρτα εργοστασίου και σκοτώθηκε, ενώ νέα ντοκουμέντα φανερώνουν πως οι υπάλληλοι για αρκετή ώρα, ενώ έβλεπαν το κορίτσι αβοήθητο, το προσπερνούσαν, ενώ υπάρχουν ερωτήματα για την εντολή που δόθηκε για άμεση εκκένωση του εργοστασίου πριν ακόμα καταφθάσει το ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ.

Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ήδη ένα άτομο με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Αρχικά είχαν συλληφθεί η μητέρα και η γιαγιά της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

image

Ads

image

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού με τον δικηγόρο να αφήνει εκ νέου υπόνοιες για προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού που έφερε τον τραγικό χαμό της Όλγας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας, στον ΑΝΤ1, σχολίασε το βίντεο που κατέγραψε το περιστατικό και έφερε θύελλα αντιδράσεων για την αδιαφορία που φαίνονται να επιδεικνύουν άνθρωποι που βρίσκονται στον χώρο της επιχείρησης, την ώρα που η 8χρονη έχει εγκλωβιστεί από τη μεταλλική πόρτα.

Ανέφερε ότι τη στιγμή που φαίνεται ένας άνδρας να σπρώχνει το κορίτσι με το πόδι του, προφανώς για να δει εάν είναι ζωντανή ή νεκρή, εικάζεται πως υπάρχει ένα μαύρο αυτοκίνητο, μέσα από το οποίο ο άνδρας δέχεται συμβουλές.

Το πρωί της Δευτέρας, όπως ενημέρωσε, θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.