Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη διπλή αυτοκτονία στην Κεφαλονιά, η οποία, όπως όλα δείχνουν σχετίζεται με σατανιστικές τελετές

Ads

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο 30χρονος Γερμανός όσο και η 23χρονη Βουλγάρα, βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, μέσω διαδικτύου.

Η νεαρή γυναίκα πέθανε από αιμορραγία, ενώ ο Γερμανός φαίνεται ότι αφού έκοψε τις φλέβες του έβαλε τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τις σορούς ανέφερε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν αμυντικά τραύματα. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια σημάδια, που δείχνουν ότι ο 30χρονος προσπάθησε να βοηθήσει τη νεαρή να πεθάνει.

Όπως προκύπτει από νεότερα στοιχεία η 23χρονη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και η οικογένεια της, από τις 8 Ιουνίου 2017 είχε δηλωθεί την εξαφάνισή της.

Ads

Συγγενείς και φίλοι της, μάλιστα, αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια. «Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι’ αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία», έγραφε ο αδερφός της.

«Σε παρακαλώ, Λιλ! Έχεις φύγει εδώ και 3 μήνες. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε ή τουλάχιστον γράψε!». «Λίλι μου λείπεις και δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα που θα συναντηθούμε ξανά».

Η νεαρή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, είχε συμμετάσχει ξανά σε τέτοιους είδους τελετές αυτοτραυματισμών, αφού στη σορό της βρέθηκαν παλιά σημάδια και ουλές.

Η επιλογή να βάλουν τέλος στη ζωή τους το περασμένο Σάββατο φαίνεται πώς δεν ήταν τυχαία. Επέλεξαν την 30ή Δεκεμβρίου, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και λίγα 24ωρα πριν την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, που θεωρείται η πιο φωτεινή του έτους και συχνά σχετίζεται με τέτοιου είδους σατανιστικές τελετές.