Με ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τη συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στην Real News. Σημειώνεται ότι ο κ. Σκουρλέτης άφησε αιχμές ότι η εφημερίδα παραποίησε τα λεγόμενά του στο αυριανό της πρωτοσέλιδο.

Ads

«Το έχει καταλάβει πια κάθε Έλληνας πολίτης: η αξιωματική αντιπολίτευση κατάντησε να έχει την αποστασία σαν το κορυφαίο σύνθημα και τη μοναδική επιδίωξή της! Ντροπή…», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου αναφερόμενος στη συνέντευξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης στη συνέντευξή του απάντησε στην ερώτηση «τελικά, οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές για τα στελέχη εκείνα που θα πάρουν την ευθύνη να ρίξουν την κυβέρνηση;», ως εξής:

«Όσοι ρίξουν την κυβέρνηση θα έχουν συμβάλει στο να μπει ένα τέλος στην πιο αντικοινωνική και καταστροφική πολιτική που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες. Θα έχουν στοιχηθεί με την πλατιά απαίτηση του λαού μας να απαλλαγεί από την κυβέρνηση της κοινωνικής διάλυσης και της συρρίκνωσης της δημοκρατίας. Μια τέτοια πολιτική πράξη θα γονιμοποιήσει πολιτικές διεργασίες. Οι πόρτες σε μας είναι ανοιχτές σε όσους συμφωνούν με τις προτάσεις μας και είναι φερέγγυοι απέναντι στον λαό πως μπορούν να τις υπηρετήσουν με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια. Πάντως κάδος ανακύκλωσης δεν σκοπεύουμε να γίνουμε».

Ads