Αντιμέτωπη με μια νέα ποινική δίωξη βρίσκεται πλέον η 33χρόνη Ρούλα Πισπιρίγκου. Κι αυτό καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ads

Ο εισαγγελικός λειτουργός, αξιολογώντας τα  στοιχεία της δικογραφίας για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, έκρινε πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση σε βάρος της 33χρονης μητέρας και για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Κατά τον εισαγγελέα, από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων, προκύπτει ότι η 33χρονη γυναίκα είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει το παιδί της και μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων  της Πάτρας, αποδίδοντας  την καρδιακή ανακοπή που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση από τη μητέρα της. Ωστόσο ο εισαγγελέας, όπως επισημαίνει το αποτέλεσμα αποσοβήθηκε  λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών  που στάθηκαν σωτήριες για τη ζωή του παιδιού.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία διερευνά την υπόθεση αυτή και προχώρησε άμεσα στην ολοκλήρωση της έρευνας, έχει ήδη δρομολογήσει για αύριο το πρωί τη συμπληρωματική απολογία της κατηγορούμενης, η οποία θα προσαχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ads

Η Ρούλα Πισπαιρίγκου έχει δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή της γραμμή και για αυτή τη νέα σοβαρή κατηγορία που της αποδίδεται.