Με ένα μήνυμά του στο Twitter, που προκαλεί πολλά ερωτήματα σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στη ΝΔ σε βάρος του αντιπροέδρου του κόμματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως σταματάει τις τηλεπωλήσεις.

Ads

Η απόφασή του έρχεται μετά το σάλο που προκλήθηκε από την προώθηση των αμφιλεγόμενων νανογιλέκων, τα οποία ο Γεωργιάδης παρουσίαζε ως «μαγικά».

Η εξήγηση που έδωσε μέσω Facebook, στην οποία παρουσίαζε τον εαυτό του ως έναν «δοκιμαζόμενο» βιοπαλαιστή και ανέφερε πως ό,τι έκανε είναι «και νόμιμο και ηθικό», δεν ικανοποίησε και έτσι ο Γεωργιάδης οδηγήθηκε στην απόφαση να διακόψει τις τηλεπωλήσεις.

Σημειώνεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις, τελευταία αυτή περί «νόμιμης και ηθικής» φοροαποφυγή των πλουσίων, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό και ερωτήματα σχετικά με τη καταλληλότητά του αλλά και τις επιδιώξεις του. Αίσθηση προκάλεσε και η χτεσινή του ανάρτηση στο Twitter, για τη φονική καταιγίδα στη Δυτική Αττική, που άφησε πίσω της 16 νεκρούς. «Λόγω των γεγονότων η εκπομπή του θα έχει περισσότερο σχολιασμό και λιγότερο πωλήσεις ασφαλώς. Τραγωδία ανείπωτη όλο αυτό»

Ads

«Μετά από ώριμη σκέψη έλαβα την απόφαση να σταματήσω τις τηλεπωλήσεις. Να δω τί άλλο θα βρουν να μου λένε τώρα», έγραψε σήμερα στο Twitter.