Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασε σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης για να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

Ads

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο πριν φύγει από τη ζωή το 2019 η Μαλένα στο νοσοκομείο Ελπίς.

Επίσης αναφέρθηκε και στο ζήτημα που είχε προκύψει με την παράταση της νοσηλείας της Μαλένας, που θα οδηγούσε το ζευγάρι στον χωρισμό, καθώς ο ένας θα έπρεπε να γυρίσει στην Πάτρα ενώ ο άλλος θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για να φροντίσει το παιδί.

Για τον θάνατο της Ίριδας μίλησε διεξοδικά για το πώς ειδοποιήθηκε και τι είδε όταν έφτασε στο σπίτι, καθώς ο ίδιος έμενε αλλού.
Μάλιστα όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA ο Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να σχολιάσει και την αφήγηση για το πώς έγινε αντιληπτός ο θάνατος της Ίριδας. Ο πατέρας των τριών παιδιών εξέφρασε τους ενδοιασμούς του για όσα έχουν ειπωθεί σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας.

Ads

Οι καταθέσεις συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα καταθέσει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και η μητέρα του.