Βολές κατά του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Γ. Μώραλη εξαπέλυσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας, επισημαίνοντας ότι αυτό που παρουσιάζει ως πρόγραμμα του συνδυασμού του είναι «μελέτες – αγιογραφίας εφοπλιστικών συμφερόντων».
 

Ads

Με αφορμή την παρουσίαση του επιχειρηματικού πλάνου που βρίσκεται πίσω από τη διεκδίκηση του Δήμου Πειραιά από το ψηφοδέλτιο Μώραλη, το Λιμάνι της Αγωνίας σημειώνει πως ο εκλεκτός των εφοπλιστών κατεβαίνει στις εκλογές με «μελέτες – αγιογραφίας εφοπλιστικών συμφερόντων που παρουσιάζονται ως πρόγραμμα συνδυασμού».
 
«Oι μελέτες που επικαλέστηκε ο Γ. Μώραλης βασίζονται σε ξεπερασμένα στοιχεία του 2010 και του 2011» τονίζει το λιμάνι της αγωνίας υπογραμμίζοντας ότι «οι μελέτες μάλιστα, αυτές, υπερασπίζονται τις απίστευτες φοροαπαλλαγές, υπέρ των εφοπλιστών».
 
Σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις για δημιουργία θέσεων εργασίας στον Πειραιά, ο Θ. Δρίτσας σημείωσε: «Όταν μιλάει κανείς για θέσεις εργασίας στον Πειραιά και έχει ως υπόδειγμα τις θέσεις εργασίας των χαμηλόμισθων και χωρίς δικαιώματα ξένων ναυτικών που εργάζονται σε πλοία με σημαίες ευκαιρίας Ελλήνων εφοπλιστών, που δεν έχουν ούτε ένα πλοίο σε ελληνική σημαία, τι συμπεράσματα να βγάλουν οι άνεργοι ναυτικοί;»