Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή τα περί εμπλοκής μελών της στο φονικό στο Κερατσίνι και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον όσων «την εμπλέκουν καθ’ οινοδήποτε τρόπο στο έγκλημα» κάνοντας λόγο για «άθλιους συκοφάντες».

Ads

«Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία. Το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες, οι συκοφάντες και οι επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους» τονίζει σε ανακοίνωσή της.
 
«Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με αυτό το θλιβερό συμβάν… Ασφαλώς και δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής» δήλωσε στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ νωρίτερα ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.
 
«Πάνε κάποια υποκείμενα και μας κατηγορούν και δημιουργούν κλίμα πόλωσης και πολέμου» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.
 
Τόνισε μάλιστα ότι η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά κατά όσων προσπαθούν να εμπλέξουν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου με το έγκλημα στην Αμφιάλη.