«Θέλω να κάνω μία βαρυσήμαντη δήλωση για ένα θέμα που θα «σηκώσω» εντός των επομένων ημερών…» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα. Σύμφωνα με τον ίδιο το «θέμα» αφορά αποκαλύψεις αναφορικά με τον πρωθυπουργό της χώρας.

Ads

 
«Θέλω να θέσω ένα ερώτημα στον Σαμαρά… Ποιον ανώτατο δικαστικό, τον αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια», τον ελέγχει απόλυτα και άμεσα, χωρίς παρεμβάσεις Αθανασίου, και δεν τον αποκαλεί με τ’ όνομα του, τον αποκαλεί έτσι λόγω των συνακροάσεων;» δήλωσε ο χρυσαυγίτης βουλευτής.


 

Υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς μιλά συνθηματικά επειδή φοβάται μήπως τον ακούει κάποιος. Προσθέτει ότι το όνομά του δικαστικού είναι τρισύλλαβο και έχει την ίδια κατάληψη με το όνομα του Μπαλτάκου». Επιπλέον υποστηρίζει ότι ο εν λόγω άνθρωπος έχει σχέση με το «Παραδικαστικό 2» γιατί το κρατάει στο συρτάρι.
 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστηρίζει ότι ο «ανώτατος δικαστικός έχει σχέση με τη σκευωρία κατά της Xρυσής Aυγής». Σε ερώτηση που του απευθύνει ο Γιώργος Τράγκας αν ο πρωθυπουργός παίρνει τηλέφωνο και δίνει εντολή κατά της Χρυσής Αυγής ο Κασιδιάρης απαντά: «Βάζω μια άνω τελεία αυτή τη στιγμή. Έθεσα ένα ερώτημα προς το Σαμαρά».

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τις απειλές προς την κυβέρνηση. «Θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο, ετοιμαστείτε», δήλωσε χθες ο βουλευτής της νεοναζιστικής οργάνωσης, Ηλίας Παναγιώταρος, σχολιάζοντας την τοποθέτηση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη, η οποία χθες είχε χαρακτηρίσει τη συνομιλία μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου ως «μια ατομική ανοησία». 

Ads

Σημειώνεται πως ο Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξή του δήλωσε πως υπήρξαν και άλλες συνομιλίες του με χρυσαυγίτες, πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. «Δεν θυμάμαι τι άλλο έχω πει και δεν ξέρω αν έχει ηχογραφηθεί. Ο,τι είπα θα ήταν στον ίδιο καμβά. Έχω συναντηθεί αρκετές φορές με αρκετούς από αυτούς», ανέφερε.