Αναβρασμός επικρατεί στη ΝΔ μετά το σχόλιο του Ευάγγελου Αντώναρου, πρώην υπουργού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook επέκρινε την επικοινωνιακή τακτική του κόμματος του, κάνοντας λόγο «για ερασιτέχνες και σκιτζήδες».

Ads

«Το έχω πει και το ξαναλέω. Η πολιτική επικοινωνία δεν είναι για ερασιτέχνες και σκιτζήδες» έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος. «Δεν αρκούν τα εγχειρίδια και οι σπουδές. Χρειάζεται εμπειρία ( όχι μόνο πολιτική αλλά και κοινωνική), καλό σχεδιασμό στρατηγικής, απαλλαγή από το σύνδρομο της βιασύνης και — κυρίως! — αυτό που αποκαλώ ουσία πολιτικής ώστε να μπορείς να την “επενδύσεις” και να πλασάρεις επικοινωνιακά. Και μάλιστα με αίσθηση του timing. Αμφιβάλλω αν στη χώρα υπάρχουν δυο τρεις άνθρωποι που διαθέτουν αυτά τα χαρίσματα και ξέρουν να τα συνδυάζουν».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο facebook:

Υπενθυμίζεται ότι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, στο Κέντρο Συντονισμού ήταν ήδη από νωρίς το πρωί ο Νίκος Τόσκας και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, οι οποίοι όταν πληροφορήθηκαν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρισκόταν σύντομα στο κτίριο προθυμοποιήθηκαν να τον ενημερώσουν για την κατάσταση στα πύρινα μέτωπα μαζί με τους υπευθύνους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πληροφορούμενος την παρουσία Τόσκα – Τζανακόπουλου στο Συντονιστικό ακύρωσε τελικά την επίσκεψη του.

Ads