«Εγώ βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και συνέχισε: «Αντιμετωπίζεται με έναν τρόπο, τουλάχιστον ερασιτεχνικό. Χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής. Δεν έχει γίνει προσέγγιση του θέματος, πολύ δε περισσότερο με πρόσωπα, προκειμένου να δημιουργηθεί η προϋπόθεση ενός νέου σκελετού πολιτικής. Με ΕΝΦΙΑ και διαφόρους συνοδούς φόρους δεν αντέχεται το πράγμα. Αν αντιληφθεί η κυβέρνηση το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε».

Ads

«Αν γυρίσει από το Βερολίνο ο Σαμαράς και “πει καταργείται ο ΕΝΦΙΑ, θέλω να πάω σε μια άλλη πολιτική, δύο χρόνια υπέφερε ο Ελληνικός λαός πάμε σε εκλογές για να συνεχίσω, θα πήγαινε στο 40%”. Πιστεύω ότι χάθηκε το όραμα και η ελπίδα από τον λαό», πρόσθεσε ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο Real Fm.

«ΣΥΡΙΖΑ ή αστική δημοκρατία. Περί αυτού πρόκειται. Τώρα, είμαι ο μόνος που είμαι εναντίον 100% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ποτάμι παίζει ο Καμμένος το αφήνει ανοιχτό, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο. Είμαι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει ένα μεγάλο “Χ” στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ακόμα.

«Μιλάω για αλλαγή πολιτικής. Να λέμε και κανένα όχι. Κύριε Σαμαρά, αν επιστρέψεις την ύφανση και την εκτέλεση της πολιτικής στην Αθήνα, τότε εγώ είμαι μαζί σου. Εμείς αποφασίζουμε ως έλληνες. Εγώ προτείνω, ούτε βάζω όρους και προϋποθέσεις, ούτε τίποτα». «Ο μαθητής… απεβλήθη, έφυγε από μόνος του. Οι καταθέσεις στην Ελλάδα είναι ακριβώς οι μισές από όσες ήταν πριν από 5 χρόνια και εξαντλούνται. Όποιος θέλει ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος θέλει μια πανστρατιά αστικής πολιτικής, εγώ είμαι παρών», τόνισε με αφορμή τα όσα δήλωσε το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ads