Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης στρέφεται κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος εμμένει στις απόψεις του και στα όσα δήλωσε για τον Κώστα Φαλελάκη, τον επί 25 χρόνια σύντροφο του ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. 
«Οι άνθρωποι δε χωρίζονται σε κανονικούς και μη! Χωρίζονται σε καλόψυχους και κακόψυχους! Διαλεξτε μεριά!», γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

Ads

H ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη στο fb είναι η εξής:

«Σύμβουλος πρωην πρωθυπουργού δηλώνει οτι το διαφορετικό δεν ειναι κανονικό. Το ίδιο πίστευε και ο Χιτλερ. Δολοφόνησε 6 εκατομμύρια ανθρώπους γιατι δεν ηταν κανονικοί οπως πίστευε. Το ίδιο πιστεύουν και οι Τζιχαντιστες. Θεωρούν οτι οι ίδιοι ειναι κανονικοί και ολοι οι άλλοι οχι. Η εμμονή στο να διαχωρίζεις τους ανθρώπους σε κανονικούς και μη, ενα κοινό παρονομαστή εχει. Το μίσος. Απο κει πηγάζει, πάντα σε ολες τις περιπτώσεις. Μας ενημερώνει οτι δεν θα αλλάξει άποψη. Ας μην αλλάξει! Ενα καμμένο δέντρο μπορει να βγαλει φύλλα? Αυτοί ηταν οι άνθρωποι που ηταν στην εξουσία. Αυτοί ηταν οι άνθρωποι που οδήγησαν μια πανέμορφη χωρα στην τελευταία θεση της Ευρώπης. Και αυτη τη στιγμη, οι άλλοι Ευρωπαίοι απολαμβανουν το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο, ισότητα, δικαιώματα για όλους τους πολίτες, ενω εμεις ζουμε στα αποκαΐδια του κυρίου Κρανιδιώτη και των ομοίων του! Που πίστευε οτι ειχε το δικαίωμα να βρίσει με χυδαίο τροπο εναν άνθρωπο που έχασε το σύντροφο του. Και τωρα αναρωτιέται γιατι τον βρίζουν. Οπως κι εμεις αναρωτιόμαστε γιατι χρεωκοπήσαμε! Γιατι αυτοί μας οδηγούσαν! Εκεί που ήξεραν! Στο μίσος και στην καταστροφή! Μονο που εκεί θα παει μονος του! Κάποιοι μπορούμε να γλιτώσουμε! Οι άνθρωποι δε χωρίζονται σε κανονικούς και μη! Χωρίζονται σε καλόψυχους και κακόψυχους! Διαλεξτε μεριά!».