«Δεν κινδυνεύετε για βία από τους Ανεξάρτητους Έλληνες», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Star σχετικά με τον σάλο που ξέσπασε μετά την παρότρυνσή του σε κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για προτροπή σε «πολιτικό λιντσάρισμα». Στο πλατό επικράτησε ένταση μεταξύ της δημοσιογράφου και του πολιτικού αρχηγού με τον δεύτερο να αποχωρεί από το στούντιο. Νωρίτερα, ο Χρήστος Πάχτας ενημέρωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου.

 
Μιλώντας σήμερα στο Star ο Πάνος Καμμένος επισήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι κόμμα που δεν υιοθετεί τη βία και πως καλεί τον λαό σε ειρηνική εξέγερση.
 
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε επίσης ότι παρότρυνε τους πολίτες να λιντσάρουν πολιτικά τον κ. Πάχτα, καθώς – όπως είπε – ο δήμαρχος γνώριζε ότι το νερό της περιοχής ήταν μολυσμένο με αρσενικό.
 
«Αν τα παιδιά σας έπιναν νερό με αρσενικό με ευθύνη του δημάρχου που το γνώριζε, ποια θα ήταν η αντίδρασή σας;» διερωτήθηκε. «Καλώ τον εισαγγελέα να με λιντσάρει, παραιτούμαι κάθε ασυλίας, αλλά ζητώ παράλληλα να δει ο εισαγγελέας τι γίνεται με το νερό στις Σκουριές» πρόσθεσε αναφερόμενος στην εισαγγελική παρέμβαση.
 
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Χρήστος Πάχτας, προανήγγειλε προσφυγή κατά του Πάνου Καμμένου στη Δικαιοσύνη.
 

Ένταση στο τηλεοπτικό πλατό
 
Στη διάρκεια της συνομιλίας μεταξύ του κ. Καμμένου και της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αποχωρήσει τελικά από το στούντιο.
 
Ο κ. Καμμένος προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου όταν την αποκάλεσε ψεύτρα, ενώ νωρίτερα της είχε ζητήσει να είναι πιο ευγενής, αν και – όπως είπε – αντιλαμβανόταν το άγχος της να κάνει νούμερα.
 
«Κανονικά θα έπρεπε να σας έχω πετάξει έξω από το στούντιο» απάντησε η κ. Τσαπανίδου και αμέσως μετά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποχώρησε.

Ads