Για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και του διευθυντή Παναγιώτη Τζένου, μίλησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Βλέπω και ανακοινώσεις κομμάτων που αναφέρονται στη χθεσινή σύλληψη για δήθεν δημοσίευμα. Δεν αφορά δημοσίευμα η σύλληψη, αφορά αναφορά επί δύο ημέρες στο ραδιόφωνο του κ. Κουρτάκη και του κ. Τζένου οι οποίοι ενέπλεκαν τον ανήλικο γιο μου, ο οποίος πάει στη Β’ Λυκείου, στην Αθήνα δεν έχει ανέβει ποτέ το παιδί, ότι είναι στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός, ότι είναι λέει, σας διαβάζω επί λέξει, ότι είναι λέει ο γιος του Πάνου λίγο με τη Ρούπα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Και πρόσθεσε: «Αναφέρει το παιδί σαν αναρχικό και σαν τρομοκράτη. Ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο. Να πάει στο εξωτερικό. Ένα παιδί που θα το αποκλείσουν από όλα τα πανεπιστήμια και από χορήγηση βίζας. Γιατί; Γιατί είναι γιος μου. Και έπρεπε να εκβιαστώ εγώ μέσω του παιδιού μου, το οποίο δεν έχει ανέβει στην Αθήνα στη ζωή του».

Υπενθυμίζεται ότι κρατούμενοι έμειναν όλη τη νύχτα ο Ιωάννης Κουρτάκης, εκδότης και διευθυντής της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και νόμιμος εκπρόσωπος του «Παραπολιτικά FM 90,1», και ο Παναγιώτης Τζένος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας και διευθυντής προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού και το μεσημέρι θα δικαστούν από το αυτόφωρο Μονομελές.

Οι δύο τους συνελήφθησαν και διώκονται για συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Η μήνυση του προέδρου των ΑΝΕΛ έγινε έπειτα από προσπάθεια συσχέτισης του ανήλικου παιδιού του με την ένοπλη βία και την τρομοκρατία από τους Ιωάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο στη ραδιοφωνική εκπομπή τους στα «Παραπολιτικά Fm». Όπως κατήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αυτό έγινε στο πλαίσιο εκβιασμού από την εφημερίδα προκειμένου να αποσύρει κατηγορίες που ανέφεραν πως το μέσο είχε χρηματιστεί από κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ.