Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Σποραδικές βροχές θα παρατηρηθούν στα δυτικά, ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες, σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Ads

Στην Αττική, από το μεσημέρι και μετέπειτα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν με 3 – 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σε Μακεδονία και Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ το απόγευμα θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με 4 – 5 μποφόρ.

Στη δυτική Ελλάδα, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, με 4 – 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει του 18 βαθμούς Κελσίου.

Ads

Στην κεντρική Ελλάδα, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αν και από το μεσημέρι, οι αρχικές αραιές νεφώσεις βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από τον 1 έως τους 19 βαθμούς Κελσίου, με τους ανέμους να πνέουν έως 6 μποφόρ.

Στα νησιά του Αιγαίου, ο καιρός θα είναι αίθριος, με αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ.