Πανικό στα social media έχει προκαλέσει πρωτοσέλιδο της «Star Press» και ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, που ισχυρίζονται ότι η εικόνα της Παναγίας η οποία βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα έκλαψε μπροστά στον ίδιο και τον υπουργό Τ. Θεοδωρικάκο.

Ads

Ο Γιάννης Καλλιάνος καλεί μάλιστα όσους είναι άθεοι να μην χλευάζουν το γεγονός και να επισκεφούν την εκκλησία, καθώς όπως λέει «η εικόνα δακρύζει συνεχώς εδώ και ένα χρόνο. Κάθε μέρα, 24 ώρες τη μέρα». 

«Η εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα, δακρύζει συνεχώς εδώ και 1 χρόνο. Κάθε μέρα, 24 ώρες τη μέρα. Δεν είναι σωστό λοιπόν, όλοι εσείς που δηλώνετε άθεοι, να χλευάζετε αυτό το γεγονός. Να επισκεφτείτε την εκκλησία, να το δείτε και μετά γράψτε ότι θέλετε» έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ για την εικόνα της Παναγίας που δακρύζει…

Ads

 Το πρωτοσέλλιδο…
 
Της ανάρτησης του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, είχε προηγηθεί ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Star Press», η οποία μας «ενημέρωνε» πως η εικόνα της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα «δάκρυσε μπροστά στον υπουργό» Τάκη Θεοδωρικάκο. «Έκθαμβος ο υπουργός όταν η Παναγία έκλαψε με μύρο μπροστά στα μάτια του. Συγκλονισμένος και ο βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ήταν επίσης παρών στο ανατριχιαστικό περιστατικό», αναφερόταν επίσης στο πρωτοσέλιδο. 

image

«Έκλαψε» και το Twitter

Το «θαύμα» συνέβη κατά την επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα. Και καθώς η εφημερίδα ή ο Γ. Καλλιάνος δεν εξηγούν τους λόγους για τους οποίους δάκρυσε η εικόνα της Παναγίας, οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να δώσουν τις απαντήσεις, «κλαίγοντας» από τα γέλια…

image

image

image

image

image