Οι ναζιστικές φιέστες «μόνο για Έλληνες» και τα σόου εντός και εκτός Βουλής, με στόχο το εκλογικό ακροατήριο, φαίνεται πως τους τελείωσαν στη Χρυσή Αυγή και η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του επικεφαλής της νεοναζιστικής οργάνωσης, απηύθυνε πλέον κάλεσμα μίσους και θυσίας προς το σκληρό πυρήνα της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Ads

 
Διαχωρίζοντας σε κείμενό της τον κόσμο της Χρυσής Αυγής στους «λίγους που ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι» και στους υπόλοιπους ψηφοφόρους του νεοναζιστικού κόμματος καλεί τους πρώτους που ήταν από την αρχή στη Χρυσή Αυγή, πριν «αρχίσει να έρχεται κόσμος», και πιστεύουν στην «άγια ιδεολογία της», να θυσιαστούν για τη νεοναζιστική οργάνωση.
 
«Αναρωτήσου αν είσαι έτοιμος να πεθάνεις για αυτά που πιστεύεις χωρίς να γίνεις ήρωας με δόξες και τιμές. Μένοντας ένας ανώνυμος νεκρός του Αγώνα. Αναρωτήσου πόσα είσαι έτοιμος να θυσιάσεις και πόσα ουσιαστικά έχεις να χάσεις. Αναρωτήσου μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Εσείς οι λίγοι ξέρετε ακριβώς τι εννοώ. Αναρρωτήσου αν μπορείς να τα χάσεις όλα για όλα για μια ιδέα. Απλά αναρωτήσου και διάλεξε».
 
«Πολλές φορές έχουμε πιάσει τους εαυτούς μας να αναρωτιόμαστε για το ποιοι είναι όλοι αυτοί που έρχονται στα γραφεία μας», αναφέρει μεταξύ άλλων και απευθυνόμενη στους «λίγους» της Χρυσής Αυγής τονίζει πως «όλοι παρασυρθήκαμε» αλλά «δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον Αγώνα». Υπενθυμίζεται πως η Ουρανία Μιχαλολιάκου είχε συλληφθεί πριν από περίπου ένα χρόνο καθώς συμμετείχε σε δολοφονική επίθεση κατά μετανάστη στην οδό Πειραιώς.