Με τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν αύριο, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, τα μαθήμτα στις σχολικές μονάδες της χώρας που θα παραμεμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας Barbara.

Ads

H ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Αύριο, Δευτέρα 06.02.2023, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν την αυριανή ημέρα.

Ads

Διαβάστε σχετικά: Κακοκαιρία Barbara – Αττική: Κλειστά όλα τα σχολεία τη Δευτέρα – Ποια εμπορικά δεν θα λειτουργήσουν

Εκτός της Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Εύβοια και στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, τη Δευτέρα 6/2 και την Τρίτη 7/2, λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών και της επαγόμενης επικινδυνότητας στη μετακίνηση των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.