Επίθεση στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης για τη λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς, υποστηρίζοντας πως αυτή κατασκευάστηκε μέσα στο γραφείο του Στασινόπουλου και επισημαίνοντας πως εξυπηρετεί σαφείς σκοπιμότητες.

Ads

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του Στέλιου Στασινόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε «φίλο» του Αντώνη Σαμαρά και ζήτησε την απομάκρυνσή του.  

«Εμένα δεν θα μου βουλώσουν το στόμα ούτε θα μου αλλάξουν τις αποφάσεις για τις κρίσιμες ψηφοφορίες» που έρχονται στη Βουλή είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε πως θα βρει τους «ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς».

Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Οικονομικών Γιωργος Μαυραγανης, προανηγγειλε μιλώντας στον Σκάι την αλλαγή του πλαισίου καταγγελιών στο ΣΔΟΕ. Παράλληλα ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, σε συνέντευξή του στον Σκάι, αναφερόμενο στη λίστα, μίλησε για την ανάγκη απόλυτης κάθαρσης, ωστόσο υπογράμμισε τον κίνδυνο την άδικης διαπόμπευσης του πολιτικού συστήματος.

Ads