Σε σπίτι στην Πεύκη που ανήκει σε συγγενή μέλους της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων εισέβαλε η Οικονομική Αστυνομία σήμερα, παρουσία εισαγγελέα.

Ads

Η πληροφορία που οδήγησε την αστυνομία στο εν λόγω σπίτι διευρύνει το πεδίο της έρευνας και στην δράση της σπείρας στην εμπορία παράνομων αναβολικών σκευασμάτων.

Το σπίτι βρίσκεται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία εντόπισε μεγάλες ποσότητες αναβολικών ουσιών.

Ο ιδιοκτήτης της φαρμακαποθήκης στην Καλλιθέα στην οποία κατέληγαν και συσκευάζονταν τα φάρμακα των καρκινοπαθών από το Λαϊκό Νοσοκομείο, τα οποία στη συνέχεια διακινούνταν παρανόμως στην Γερμανία, μέσω στης εταιρείας του Αιγύπτιου «εγκεφάλου», είχε στην ιδιοκτησία του και δύο χώρους επί της οδού Πλαστήρα.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τουλάχιστον 10 κούτες γεμάτες με αναβολικά φάρμακα.

Μετά την επιχείρηση αναμένονται και νέες συλλήψεις για τη νέα υπόθεση που επιβεβαιώνει την παράλληδη δράση του κυκλώματος και στα αναβολικά, ενώ παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τη γιατρό που αγνοείται -και τον σύζυγο της- μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.