Τι κι αν έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ, o Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να κρυφτεί και με την πρώτη ευκαιρία εκδηλώνεται. Μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση χωρίς ευκαιρία, καθώς η «είδηση» που παρουσίασε για να μιλήσει για «ισλαμική αθλιότητα» και να καλέσει τους πολίτες σε «μηδενική ανοχή» κατά των προσφύγων και των μεταναστών ήταν ψεύτικη. Και ρατσιστής και βιαστικός ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ads

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επικαλούμενος ανάρτηση ενός site (defence-point.gr), το οποίο ανέφερε πως πρόσφυγες κατέβασαν από το Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης την εικόνα της Παναγιάς, έγραψε στο Twitter: «Ισλαμική αθλιότητα στη Β. Ελλάδα, ΜΗΝ τους ανέχεστε!  Μα είναι δυνατόν να ισχύει;».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν μπήκε στον κόπο να εξετάσει αν η είδηση ήταν αληθινή. Του έφτανε πως του δόθηκε μια αφορμή για να εκφραστεί. Νωρίτερα βέβαια ο Δήμος Παγγαίου είχε διαψεύδει την είδηση, όπως και η τοπική ηγεσία της εκκλησίας.

Μετά τις αντιδράσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε και τη διάψευση. «Οφείλω να παρουσιάσω και τη διάψευση του Δήμου», έγραψε, αρνούμενος ωστόσο να διαγράψει την αρχική ψευδή ανάρτησή του.

Και ένα σχόλιο από τον συγγραφέα Νίκο Σαραντάκο: «Σε τέτοιες μέρες σαν κι αυτές που περνάμε, είναι απαραίτητη η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα. Κι όμως, ακριβώς σήμερα, κι ενώ δεν έχει κατακάτσει ακόμα η σκόνη από το μακελειό που προκάλεσαν οι φανατικοί ισλαμοφασίστες στις Βρυξέλλες, ο ντόπιος εκπρόσωπος του φανατισμού και του μίσους διασπείρει ψεύτικες ειδήσεις και χύνει δηλητήριο: ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ, γράφει, αναπαράγοντας μια πολλαπλώς διαψευσμένη είδηση από εντελώς αναξιόπιστον ιστότοπο, ότι τάχα κάποιοι πρόσφυγες κατέβασαν μιαν ιερή εικόνα από ένα χώρο όπου φιλοξενούνταν.

Ευτυχώς για την Ελλάδα και την Ευρώπη, ο υστερικός αυτός πολιτικάντης βρίσκεται στην αντιπολίτευση και όχι σε κάποιον υπουργικό θώκο. (Μα, από το defence-point.gr;) Βέβαια, η παρότρυνση του Άδωνη ισχύει, αν την περιορίσουμε στον ίδιο και σε όσους εκμεταλλεύονται το μακελειό των Βρυξελλών για να σπείρουν το μίσος: ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ»

image