«Για τη στήριξη των αγροτών δεν χρειάζονται επικοινωνιακά παιχνίδια, αλλά να ασχοληθούμε με σχέδιο για την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής», αναφέρει ο Τομέας Αγροτικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τη χθεσινή εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Ανάπτυξης και τις ανακοινώσεις στις οποίες προέβη.
 

Ads

«Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει, και δεν ενημερώθηκε, ότι οι πληρωμές εδώ και τρία χρόνια γίνονται στην ώρα τους σύμφωνα με τον προγραμματισμό των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ», σημειώνεται μεταξύ άλλων με αφορμή τη δήλωση του κ. Σαμαρά ότι οι έγκαιρες πληρωμές πρέπει να γίνουν κανόνας και να μην αποτελούν είδηση.
 
Κλείνοντας, ο Τομέας Αγροτικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων του Κινήματος ζητεί να μάθει τι έχει γίνει με τους ελέγχους στις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές και συνεταιριστικές οργανώσεις. «Έχουν τελειώσει; Και αν ναι, γιατί δεν δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα;», καταλήγει.
 
Κριτική στον Αντώνη Σαμαρά και στις ανακοινώσεις του είχαν ασκήσει χθες και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, καταγγέλλοντας πως ο πρωθυπουργός εμπαίζει τους αγρότες.