Ο Άδωνις Γεωργιάδης πέφτει συχνά θύμα τρόλινγκ στο twitter. Η εμφάνισή του με κράνος στη συγκέντρωση των μεταλλωρύχων της Χαλκιδικής (κεντρική φωτό) και τα συνθήματα που φώναξε ως άλλος δαπίτης φοιτητής (= Και Α και ΟΥ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) ήταν μερικές από τις τελευταίες κινήσεις του γαλάζιου βουλευτή που «απογείωσαν» τα σχόλια στο κοινωνικό μέσο του διαδικτύου. Ωστόσο, ο αγαπημένος των τρολ κινδυνεύει με εξοστρακισμό καθώς χθες έχασε κάθε μέτρο κατηγορώντας ως ψεύτη άνθρωπο που δήλωσε καρκινοπαθής και σχολιάσε αρνητικά την θητεία του στο υπ. Υγείας. 

Ads

Οι χρήστες του twitter δεν του χαρίστηκαν με αποτέλεσμα το hashtag #block_Adonis, που καλεί τους χρήστες του μέσου να μπλοκάρουν τον Άδωνι Γεωργιάδη, να βρεθεί στην τρίτη ή τέταρτη θέση των trends. 

Το hashtag προέκυψε μετά από την αντιπαράθεση που είχε ο πρώην υπουργός Υγείας με έναν follower του. Η διαμάχη ξεκίνησε από τη μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», πέρασε στο θέμα των καρκινοπαθών και σε επιλογές που έκανε επί υπουργίας του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το μένoς των χρηστών του twitter προκάλεσε, ωστόσο, το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης αμφισβήτησε αν όντως ο follower του ήταν καρκινοπαθής, όπως έγραφε ο ίδιος.

Ads

Παρά το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε – μετά το σάλο που δημιουργήθηκε – να ζητήσει συγγνώμη για να κλείσει το θέμα, οι χρήστες του twitter δεν πείστηκαν. 

Η συγγνώμη Γεωργιάδη 

Το hashtag που καλεί σε μπλοκάρισμα