Και το όνομα αυτού Jobby.gr.

Ads

Ενα νέο site βρίσκεται ήδη στον διαδικτυακό «αέρα» και γίνεται το απαραίτητο εργαλείο για όσους αναζητούν δουλειά, ευκαιρίες για υποτροφίες ή μεταπτυχιακά, καθώς και εθελοντική απασχόληση.

Το Jobby.gr δεν είναι ένα ακόμη site ευρέσεως εργασίας ή μικρών αγγελιών, αλλά αποτελεί τον πιο πλήρη, έγκυρο, και με συνεχή ενημέρωση οδηγό για όλες τις δυνατότητες που ανοίγουν στην αγορά εργασίας.

Στο Jobby.gr δεν θα βρείτε απλώς την πληροφορία για μια θέση εργασίας, αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά της θέσης αυτής, τις προϋποθέσεις και τα χρονοδιαγράμματα κατάθεσης των δικαιολογητικών, καθώς επίσης και ενεργά links για απ’ ευθείας υποβολή αιτήσεων και βιογραφικών στους φορείς που ζητούν να προσλάβουν εργαζομένους.

Ads

Θα βρείτε επίσης όλα τα προγράμματα υποτροφιών που τρέχουν ελληνικά Πανεπιστήμια και φορείς, όπως επίσης και ξένες πρεσβείες, ξένα Πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αναλυτικά θα βρείτε ακόμη όλα τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, καθώς και τους φορείς που ζητούν εθελοντική απασχόληση.

Το Jobby.gr είναι το site – πυξίδα για τη σύγχρονη αγορά εργασίας, με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του tvxs.gr.

Ακολουθήστε το Jobby.gr και στο twitter και το Facebook.