Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης, που προπηλάκισε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου, στο προαύλιο της Βουλής τη περασμένη Παρασκευή.
 

Ads

Σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Μεσσηνίας τονίζει ότι «έκανε ό,τι θα έπρεπε να είχαν κάνει προ πολλού άλλοι βουλευτές των άλλων κομμάτων».
 
Αυτό που έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν να προπηλακίσει τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Αθηναίων, Πέτρο Κωνσταντίνου, και τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, όταν αυτοί πήγαν να επιδώσουν ψήφισμα στον πρόεδρο της Βουλής τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Τότε η κα. Κατριβάνου προσπάθησε να τον εμποδίσει και δέχθηκε και αυτή επίθεση.
 
Ο Κουκούτσης, οδοντογιατρός στο επάγγελμα, με σπουδές στην Βουλγαρία, σε νεότερη ανακοίνωσή του εύχεται ειρωνικά στην Βασιλική Κατριβάνου “περαστικά” για το επεισόδιο.
 
«Όσο για την “καλή μας” συνάδελφο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου, της ευχόμαστε περαστικά. Όχι γιατί είναι άρρωστη αλλά γιατί έχει χάσει την επαφή με το πολιτικό περιβάλλον του σήμερα. Δεν έχει αντιληφθεί τίποτα, δεν έχει αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν. Οι “Εθνικιστές” είναι και μέσα και έξω από το κοινοβούλιο και θα παρεμβαίνουν παντού», αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Το πολιτικό του γραφείο, ως απάντηση στην καταγγελία της Βασιλικής Κατριβάνου, είχε ανακοινώσει ότι «πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να καθαρίσομε την χώρα από την λαθρομετανάστευση. Χρυσή Αυγή παντού για να ξεβρωμίσει ο τόπος».
 
Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι μεταξύ άλλων ερασιτέχνης ηθοποιός στο μεσσηνιακό ερασιτεχνικό θέατρο και στην «θεατρική διαδρομή». Είναι πρώην μέλος του ΔΣ της «ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα» και αντιπρόεδρος του φυσιολατρικού συλλόγου ο ΕΥΚΛΗΣ. Συμμετέχει μάλιστα στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής.