Μία 20χρονη έπεσε από ταράτσα κτιρίου στο Ηράκλειο όπου είχε ανέβει στην προσπάθειά της να έχει οπτική πρόσβαση στο γήπεδο του ΟΦΗ όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη. 

Ads

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα η κατάσταση της κοπέλας είναι σοβαρή αλλά διέφυγε τον κίνδυνο. Η κοπέλα έσπασε δυο σπόνδυλους κι έχει υποστεί κάταγμα στη φτέρνα. 

Αύριο η 20χρονη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ απευθύνεται έκκληση για αίμα καθώς υπάρχει ανάγκη για 4-5 φιάλες, ενόψει του αυριανού χειρουργείου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Cretalive, η κοπέλα ήταν μαζί με την παρέα της. Τα παιδιά περνούσαν από την ταράτσα άλλου σπιτιού και πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, έφθασαν τρία σπίτια μετά. Εκεί συνέβη το μοιραίο. 

Ads

Αφού όλα τα υπόλοιπα παιδιά είχαν περάσει η κοπέλα προσπάθησε να κάνει το ίδιο, όμως το στέγαστρο στο οποίο που κάλυπτε το φωταγωγό με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. 

Οι περίοικοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ειδοποίησαν τις αρχές. Δυνάμεις της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν την κοπέλα που μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.