Μέσα από τη δεύτερη κατάθεσή της στην ανακρίτρια, η 18χρονη που υπέφερε στα χέρια του αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου στην Ηλιούπολη, αναβιώνει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της, αφού εκτός από τα όσα δραματικά έζησε στα χέρια του 39χρονου αναφέρεται στην κακοποίηση από τον πατέρα της και την εκμετάλλευση από τον πρώην φίλο της.

Ads

«Θέλω να σας πω ότι φοβάμαι ότι όταν αυτοί βγουν έξω θα με κυνηγήσουν για να με σκοτώσουν για αυτά που σας αποκάλυψα ότι μου έχουν συμβεί. Θέλω να σας πω ότι η σερβιτόρα ήταν εκείνη που με έσωσε, εγώ σε αυτήν χρωστάω τη ζωή μου», με αυτά τα λόγια έκλεισε την συμπληρωματική της κατάθεση ενώπιον της 16ης ανακρίτριας Αθηνών, η 18χρονη που κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε ο προφυλακισμένος αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος στην Ηλιούπολη.

Η 18χρονη καταγγέλλουσα προσήλθε στα τέλη Νοέμβρη στην ανακρίτρια και κατέθεσε για δεύτερη φορά. Στην κατάθεσή της αναφέρεται στην σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από τον πατέρα της από την ηλικία των 11 ετών, στην εκμετάλλευσή της από τον πρώην φίλο της Ντ. αλλά και στα όσα δραματικά πέρασε στα χέρια του αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκου και στο σπίτι – κολαστήριο της Ηλιούπολης.

Αναφερόμενη στον πατέρα της και τους τρόπους με τους οποίους εκείνος την εξανάγκαζε σε ερωτικές πράξεις η 18χρονη σημείωσε: «Συνήθιζε να μπαίνει μέσα και στο δωμάτιο μου όταν ντυνόμουν και στο μπάνιο ενώ ήμουν γυμνή χωρίς να χτυπάει την πόρτα. Μία μέρα με πλησίασε και με φίλησε στο στόμα. Στη συνέχεια όταν έφευγε ο αδερφός μου και η μητέρα μου από το σπίτι ερχόταν στο δωμάτιο μου και με αναγκάζει να κάνουμε έρωτα».

Ads
  • Ερώτηση: Εσύ αντιδρούσες;

Απάντηση: Όχι γιατί φοβόμουν και νόμιζα ότι φταίω εγώ για ότι μου συνέβαινε και νόμιζα ότι τον προκαλούσα με τα ρούχα που φορούσα. Γινόταν κάθε φορά που έλειπαν η μητέρα μου και ο αδερφός μου μαζί. Μία φορά ο πατέρας μου είχε μπει στο δωμάτιο μου και προσπαθούσε να με βιάσει. Την ημέρα εκείνη ο αδερφός μου ήταν στο σπίτι και κάτι άκουσε αλλά δε μου το συζήτησε ποτέ.

  • Ερώτηση: Σε εξανάγκαζε να κάνεις και άλλα;
  • Απάντηση: Ναι μερικές φορές με έβαζε να του κάνω στοματικό έρωτα.
  • Ερώτηση: Σε είχε χτυπήσει ποτέ ο πατέρας σου για να βρεθείτε ερωτικά;
  • Απάντηση: Με έσπρωχνε στο κρεβάτι και μου κρατάγε τα χέρια.
  • Ερώτηση: Η γενικότερη συμπεριφορά του πατέρα σου μέσα στην οικογένεια πως ήταν;
  • Απάντηση: Γενικώς δημιουργούσε φασαρίες ερχόταν μεθυσμένος συχνά και έκανε επιθέσεις στη μάνα μου φώναζε σε όλους και στην μητέρα μου και στον αδερφό μου.

Από τον ένα κακοποιητή στον άλλον

Αναφερόμενη στην σχέση της με τον Ντ. η 18χρονη λέει ότι δεν ήταν μαζί του για τα λεφτά αλλά για να την προστατεύσει από τον πατέρα της καθώς ήθελε να φύγει από το σπίτι και ευελπιστούσε ότι εκείνος θα της έβρισκε δουλειά ως σερβιτόρα.

Ο Ντ. ωστόσο της πρότεινε άλλη δουλειά στην οποία έδωσε το κωδικό όνομα «ταξί» και όπως λέει η 18χρονη: «μου είπε ότι έχει κάποιους φίλους ένας από αυτούς είναι και ο Τ. που έχει site με γυναίκες και να συνεργαστώ και εγώ. Εγώ αρνήθηκα και του είπα ότι δεν θέλω να κάνω αυτό και τότε με απείλησε ότι θα σκοτώσει εμένα και την οικογένειά μου δηλαδή την μητέρα μου και τον αδερφό μου γιατί τον πατέρα μου και να τον σκοτώνει δεν θα με πείραζε θα με γλίτωνε, τότε με χτύπησε για να με αναγκάσει». λέει στην κατάθεσή της η νεαρή κοπέλα και στη συνέχεια αναφέρεται στη γνωριμία του Ντ. με τον πατέρα της και τη… συμφωνία για το «ταξί».

  • Ερώτηση: Η οικογένεια σου είχε γνωρίσει τον Ντ.;

Απάντηση: Στην αρχή τους είχα πει ότι είμαστε μόνο φίλοι. Ο πατέρας μου όταν έμαθε για την σχέση μου με τον Ντ. δεν την ενέκρινε. Κάποια στιγμή ζήτησε να τον γνωρίσει. Συναντηθήκαμε εγώ πατέρας μου και ο Ντ. σε μία πλατεία. Εμένα με έστειλαν για καφέ και εκείνοι μείνανε μόνοι τους περίπου για μισή ώρα. Όταν γύρισα τους είδα να τα έχουν βρει και να δίνουν τα χέρια τους και ο πατέρας μου να λέει ”εντάξει με το ταξί συμφωνώ” παρόλο που είχε καταλάβει τι συνέβαινε με μένα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της ανακρίτριας η ίδια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη όταν εκείνη έκανε τρεις ημέρες να πάει για δουλειά. Περιγράφοντας έτσι μία επίσκεψη σε ένα πελάτη με το προσωνύμιο «θείος» μετά την τριήμερη απουσία της η 18χρονη λέει: «με έστειλε ο Ντ. στον θείο και αυτός με χτύπησε και αυτό έγινε σε βιντεοκλήση με τον Ντ. και με απείλησε με πιστόλι το οποίο μου το έβαλε στον κρόταφο. Στη συνέχεια μου έσπασε το κινητό. Όλα αυτά έγιναν για να συνεχίσω και να μη φέρνω αντιρρήσεις. Ο Ντ. μου έλεγε ”εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι  άλλη φορά να ακούς τι σου λέω και να πηγαίνεις όπου σου λέω”».

«Πίστευα ότι σαν αστυνομικός θα με προστάτευε αλλά έπεσα στον χειρότερο από όλους»

Μετά τον πατέρα της και τον Ντ. η 18χρονη πίστεψε ότι βρήκε σανίδα σωτηρίας στον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο, νιώθοντας μάλιστα ασφάλεια λόγω του επαγγέλματός του.

Αναφερόμενη στον κατηγορούμενο Δημήτρη Μπουγιούκο η 18χρονη είπε πως τον γνώρισε μέσω ενός κοινού γνωστού και αφού του εξομολογήθηκε τα πάντα για τη ζωή της εκείνος της είπε ότι του θυμίζει την πρώην του την οποία είχε βιάσει ο πατριός της. «Πίστευα ότι αυτός σαν αστυνομικός θα με προστάτευε αλλά έπεσα στον χειρότερο από όλους», σημειώνει.

«Την πρώτη εβδομάδα ο Ντίμης (σ.σ. Δ. Μπουγιούκος) ήταν πολύ γλυκός και καλός μαζί μου, μου έφερνε φαγητό με περιποιούνταν με πρόσεχε πολύ. Αυτό κράτησε μόνο μία εβδομάδα μετά άρχισε να μου φωνάζει και να τσακωνόμαστε. Εγώ του πρότεινα να βρω δουλειά για να συμμετέχω στα έξοδα. Τότε εκείνος μου είπε ότι έχει ένα site με κοπέλες με τον φίλο του τον Γ.Λ. στο οποίο δεν φαινόταν αυτός και ο Γ.Λ. αλλά η μητέρα του Γ.Λ. και ότι αν συνέβαινε κάτι θα έμπαινε φυλακή εκείνη. Εγώ αρνήθηκα και του είπα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο τότε αυτός άρχισε να με απειλεί και εγώ δεν αντέδρασα γιατί ήταν βίαιος απέναντι μου και ήταν αστυνομικός και είχε τον νόμο με το μέρος του όπως έλεγε. Με χτυπούσε συνέχεια στα πόδια και στα χέρια για να μην φαίνονται σημάδια όταν θα έβλεπα τη μητέρα μου ή άλλους».

Περιγράφοντας τη δεύτερη φορά που είδε τον Γ.Λ. η 18χρονη λέει χαρακτηριστικά ότι «ήταν τον Ιούλιο όταν με χτύπησε ο Δημήτρης ο οποίος είπε στον Γ.Λ. ότι με είχαν χτυπήσει τρεις πελάτες οι οποίοι δήθεν μου είχαν πάρει και τα χρήματα. Ενώ αυτός με είχε χτυπήσει και μου είχε κόψει και τα μαλλιά μου. Μου είχε ρίξει κλωτσιές και μπουνιές. Μια φορά είπα στον Δημήτρη ότι θα φύγω και αυτός μου είπε ”φύγε είσαι ελεύθερη να πας όπου θέλεις”, αλλά μόλις άνοιξα την πόρτα, τότε αυτός μου άρπαξε το κεφάλι και μου το χτύπησε στον τοίχο και μου είπε καλύτερα να αυτοκτονήσω παρά να επιχειρήσω να ξαναφύγω. Έβγαινα από το σπίτι μόνο με τον Δημήτρη ή μόνο για τσιγάρα και καφέ με άφηνε να πηγαίνω για αυτά αφού είχε βάλει εφαρμογή στο κινητό που παρακολουθούσε που πήγαινα και την έκανα και άκου γιατί έλεγα».

Σχετικά με τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου η 18χρονη λέει πως γύρισε δύο πριν ξεφύγει από τον κακοποιητή και βασανιστή της.

  • Ερώτηση: Τις γύρισες με δική σου πρωτοβουλία;

Απάντηση: Όχι. Ο Δημήτρης μου είπε ότι έχει έναν φίλο τον Σειρηνάκη κι αυτός έχει μία εταιρεία και όταν ο Δημήτρης του πήγαινε κορίτσια αυτός του έδινε κάποια λεφτά. Μετά μου εξήγησε την επιχείρηση είχε ο Σειρηνάκης και ότι θα με πάει να με γνωρίσει. Εγώ δεν ήθελα και με απείλησε ότι θα σκοτώσει εμένα και την οικογένειά μου. Εγώ φοβήθηκα γιατί στο παρελθόν με είχε απειλήσει και με όπλο που είχε στο σπίτι. Και τις δύο φορές που πήγα για τις ταινίες ήμουν χτυπημένη την πρώτη στο σώμα και την άλλη στο πρόσωπο.