Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος εξέτασε τη σορό του άτυχου Τόλη Γαργερού, του 21χρονου που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του αδελφού του στα Μισίρια Ρεθύμνου, λίγες ώρες αφότου είχε επιστρέψει από ολιγοήμερες διακοπές στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα μα τα όσα λέει στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα. Συγκεκριμένα δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια, στο λαιμό, στο θώρακα καθώς και σε όλο του το κεφάλι ενώ συνολικά στο κορμί του άτυχου νεαρού εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον Στ. Μπελιβάνη, πάνω από 60 μαχαιριές, γεγονός που δείχνει τη μανία με την οποία δολοφονήθηκε το θύμα.

Αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 28χρονου Παναγιώτη Γαργερού, θύτη και αυτόχειρα, ο Σταμάτης Μπελιβάνης αναφέρει ότι τα αυτά είναι αδιευκρίνιστα και πως βρίσκονται εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου και υγρά μπαταρίας, δίνοντας έτσι τέρμα στη ζωή του.

Ο ιατροδικαστής λέει μεταξύ άλλων ότι αυτό που αντίκρισε ήταν κάτι που δεν είχε δει ποτέ στην καριέρα του.

Τα δύο αδέλφια, οδηγήθηκαν μαζί στην τελευταία τους κατοικία. Οι κηδείες έγιναν στις 3 από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Περιβόλια ενώ η ταφή στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Περιβολίων Ρεθύμνου.