Στο χυδαίο tweet του επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκου Νικολόπουλου, απάντησε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου. Συγκεκριμένα, ο Ν. Νικολόπουλος σχολίασε το γεγονός ότι ο Ξαβιέ Μπέτελ είναι ομοφυλόφιλος και εκείνος του είπε ότι απαξιεί να απαντήσει. 

Ads

 

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Νίκος Νικολόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι δεν δέχεται «το διαστροφικό να προβάλλεται ως εφάμιλλο με το φυσιολογικό. Κάποιοι επιχειρούν το “παρά φύσιν” να το κάνουν κανονικό».

Ειδικότερα στη δήλωσή του αναφέρει: 

«Κάποιοι στη Ευρώπη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας προσπαθούν “βιαίως” και ποικιλοτρόπως – νομοθετικά και “διδακτικά” – να “φυτέψουν” στο συλλογικό μας υποσυνείδητο την αρσενοκοιτία ως φυσιολογική. Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στην λογική της gay ατζέντας, την οποία θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν.

»Δεν καταδικάζω πρόσωπα αλλά συμπεριφορές. Αυτή η επιχειρούμενη ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, αφενός συνιστά βλασφημία προς το Θεό – Δημιουργό και προς τους Πατέρες της Εκκλησίας και αφετέρου υπονομεύει τη φύση της ανθρώπινης κοινωνίας.  Δεν μπορεί να μεγαλώνουν τα παιδιά μας με τέτοιες παραδοχές, ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Άλλο πράγμα η ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και άλλο η απαξίωση της ηθικής αποδοχής των μη φυσιολογικών συμπεριφορών .Δεν δέχομαι το διαστροφικό να προβάλλεται ως εφάμιλλο με το φυσιολογικό. Κάποιοι επιχειρούν το «παρά φύσιν» να το κάνουν κανονικό. Δεν μπορεί να απαιτούν την αξίωση της ηθικής αποδοχής. Δεν μπορεί αυτές οι συμπεριφορές να είναι τα πρότυπα των παιδιών μας.

»Εμείς ως Χριστιανοδημοκράτες όντες αντιτιθέμενοι στην παρά φύσιν εκτροπή, δεν πολιτικοποιούμε κοινωνικά την διαφορετικότητα, αλλά θα αγωνιστούμε για την μη εξάπλωση της , διακηρύττοντες ότι δεν υπάρχει άλλη ταυτότητα φύλου εκτός του “άνδρα και της γυναίκας” και δεν μπορεί η όποια ψυχοπαθολογική εκτροπή να γίνει προστατευόμενο έννομο αγαθό στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα.

»Είναι καιρός να απαντήσει ο Πρωθυπουργός σε ποιο Ζάππειο περιλαμβάνονταν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες περί της ποινικοποίησης της ελεύθερης έκφρασης ή ακόμη της “ανίδρυσης του νέου τύπου” ανθρώπου.  Επίσης είναι καιρός να απαντήσει ο κ. Σαμαράς εάν μετά την ψήφιση της έκθεσης Λούνατσεκ και του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, έχει συμφωνήσει με τον προτεινόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας να αλλάξει τους θεσμούς Δικαίου, αντιγράφοντας εκείνους του Ευρωπαϊκού Βορρά, προωθώντας δηλαδή για ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων, το “Σύμφωνο Συμβίωσης” των λεγόμενων “ομόφυλων ζευγαριών” και εν συνεχεία την παιδοφιλία και την κτηνοβασία, όπως συμβαίνει στην Ολλανδία και στην Γερμανία.  Αυτό θα είναι “βόμβα” στα θεμέλια της πατρίδας μας. Επιτέλους είναι ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά ως κοινωνία».